Elektriğe yeniden yüzde 15 zam yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın elektriğe zam yapıldığını öne sürerek, "Elektrik zamlarına henüz 3 ay önce yüzde 15 oranında zam yapılmışken EPDK 1 Ekim'den (yarından) itibaren yüzde 15 oranında bir zam daha yapmış" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın elektriğe zam yapıldığını öne sürerek, “Elektrik zamlarına henüz 3 ay önce yüzde 15 oranında zam yapılmışken EPDK 1 Ekim’den (yarından)  itibaren yüzde 15 oranında bir zam daha yapmış” dedi.

Enerji ve Alt Yapı Projelerinden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Akın, edindiği bilgiye göre elektriğe yarından itibaren yüzde 15 zam yapılacağını söyledi. Akın’ın açıklaması şöyle:

“Duyduk ki AK Parti İktidarı tüm uyarılarımıza rağmen kara kış yaklaşırken vatandaşı karanlığa mahkum eden elektrik zammını yapmış. İktidarın en iyi bildiği politika olan zam yapmak bir kez daha devreye sokuldu. Elektrik zamlarına henüz 3 ay önce yüzde 15 oranında zam yapılmışken EPDK 1 Ekim’den itibaren yüzde 15 oranında bir zam daha yapmış. Bu durum en hafif tabirle insafsızlıktır. Elektrikte 3 ay arka arkasına yapılan fahiş zamlar enflasyonun domino etkisiyle daha da yükselmesine neden olacak. Kış öncesi zaten kara kara düşünen vatandaş bu zamla birlikte daha da zorlanacak. Mutfaktaki yangın artacak, vatandaşı elektrik değil faturaları çarpacak. Bu zamları geri çekin.”

EPDK’den elektrik zammı açıklaması

Elektriğe yeniden yüzde 15 zam yapıldı

Yorumlar kapalı.