Ekrem İmamoğlu'ndan Bakan'a çok sert tepki

Ekrem İmamoğlu’ndan Bakan’a çok sert tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garı'ndaki ihaleye ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turan'ın imzasıyla yapılan açıklamaya yanıt verdi. Tarihi binalara sahip çıkacaklarını söyleyen İmamoğlu, 'Bu yaptıklarınız yüzünden çok utanacaksınız' dedi.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin ihalesinin verilmesine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.

İmamoğlu, “Ne yazık ki ve ne acı ki ihaleye giren malum şirketin avukatı mı yaptı yoksa Türkiye Cumhuriyeti’nin bakanı mı yaptı ben anlamadım, fark göremedim. Ancak bu kadar savunulabilirdi. Metni okuyunca Türkiye Cumhuriyeti adına üzüldüm. Sayın Bakan’ın ifadesiyse çok büyük ayıptır ve tarihe geçmiştir” şeklinde konuştu.

“BAKAN BİR AVUÇ İNSANIN YANINDA OLDU”

İmamoğlu, ihaleyi alan şirket hakkında da “Daha internet sitesi olmayan, 10 bin lira sermayeli şirketin davet gününden hemen önce 1 milyon liralık sermaye artışı yapması şaibenin önemli bir parçasıdır” ifadelerini kullanan İmamoğlu, ‘sayın Bakan bir avuç insanın yanında olmayı seçmiştir’ dedi.


 

Ekrem İmamoğlu’ndan Bakan’a çok sert tepki

Yorumlar kapalı.