Ebru Şancı’dan şaşırtan açıklama: 200 dadı değiştirdim

Oğlu Kürşad Fırat'ı kucağına alarak üçüncü kez anne olan Ebru Şancı katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Şancı, dadı itirafıyla gündem olurken Fahriye Evcen'e de hak verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

38 yaşındaki eski manken Ebru Şancı, Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile 2015 yılında dünyaevine girmişti. Mila ve Ceylin adında ikiz kızları olan çift, ağustos ayında oğulları Kürşad Fırat’ı kucaklarına alarak üçüncü kez anne-baba oldu.
Sosyal medya hesabına sık sık mutlu aile pozlarını ekleyen Ebru Şancı, her sabah tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa’ya konuk oldu.
Fahriye Evcen’in 15 dadı değiştirdiğini duyan Şancı kendi yaşadıklarını anlattı. Ebru Şancı kızlarının doğumundan bu yana 200 dadı değiştirdiğini söyledi.
Şancı daha sonra yayından karesini paylaşarak “Dadı kaçıran” notunu düştü. Eski mankenin dadı açıklaması sosyal medyada gündem oldu.
Üçüncü kez anne olan eski manken Ebru Şancı, kendisine yardımcı olmak için hastanede kalan futbolcu eşi Alpaslan Öztürk’ün uyurken çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

Ebru Şancı’dan şaşırtan açıklama: 200 dadı değiştirdim

Yorumlar kapalı.