Ebru Şallı’dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt!

Manken Ebru Şallı, 2019 yılında iş insanı Uğur Akkuş ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden Akkuş'un adı bir süre önce dolandırıcılık iddiasına karışmış, ofisine ve evine haciz gittiği öne sürülmüştü. Tüm bunların ardından sosyal medya hesabından Akkuş soyadını kaldıran Şallı'nın boşanma kararı aldığı iddia edildi. Ünlü isimden iddialara yanıt geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşadamı Uğur Akkuş’un maddi zorluklar yaşadığı iddia edilmiş ve Kuveytli yatırımcıları dolandırdığı için hapis cezasına çarptırıldığı ileri sürülmüştü. Ebru Şallı’nın sosyal medya profilinde eşinin soyadı “Akkuş”u kaldırmasıyla, çiftin boşanacağı iddia edilmişti.

Uğur Akkuş kızı Aden Su’nun 9’uncu doğum gününü yakın dostlarının katılımı ile bir parti ile kutladı. Funloft’ta yapılan doğum günü partisine Akkuş ve Şallı ailesinin tüm bireyleri bir araya geldi.

Doğum günü pastasını Ebru şallı, Uğur, Aden Su ve Emiralp birlikte kesti.
Doğum günü partisinde çekilen fotoğrafları, “adenimiz”,“hepinizi seviyorum”, “sevimli beybiler” etiketiyle paylaşan Ebru Şallı,  evliliğinde sorun olmadığı mesajını verdi.

Ebru Şallı’dan boşanma iddialarına fotoğraflı yanıt!

Yorumlar kapalı.