Ebru Şallı: Kendimi ezik gibi hissediyorum

Eski manken Ebru Şallı, bilinmeyenlerini açıkladı. Yemekle ilgili bir anısını anlatan Şallı, "Bana hiçbir yerde 'Ekmek ister misiniz?' diye sormuyorlar. Kendimi ezik gibi hissediyorum. Geçen gün uçakta 'Ekmek ister misiniz?' diye sordular. Ben de pide istedim. Tam üç kez söyledim, resmen pide için yalvardım ama kepekli ekmek getirdiler. 'Ebru ekmek yemez' diye düşünüyorlar" şeklinde konuştu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ebru Şallı, samimi açıklamalarda bulundu. YouTube kanalında takipçilerinin sorularını yanıtlayan Şallı, dışarıdan göründüğü gibi kilo takıntısı olan biri olmadığını belirterek, beslenme alışkanlığından bahsetti.

“SPOR HASTASI DEĞİLİM”

İşte 44 yaşındaki eski mankenin açıklamalarından öne çıkan kısımlar:

* Her gün spor yapmıyorum. Haftanın 4 günü spor yapıyorum. Spor hastası değilim.

* Yemek yapmayı, yemeyi ve yedirmeyi çok seviyorum. Bütün yemek kurslarına gittim. Dünya mutfağını öğrendim. Osmanlı mutfağından İtalyan, Fransız mutfağına kadar evde diplomalarım var.

“YEMEK YİYORUM AMA KİLO ALAMIYORUM”

* Sinirlenmeyin ama ben yemek yiyorum ve kilo almıyorum. Genetikle ilgisi var tabii…

* Bildiğiniz kadar zayıf değilim. 53.5 kiloyum. Boyum 1.72. Herkes bana ’40-45 kilo’ diyor, öyle bir şey yok.

“KENDİMİ EZİK GİBİ HİSSEDİYORUM”

* Bana hiçbir yerde ‘Ekmek ister misiniz?’ diye sormuyorlar. Kendimi ezik gibi hissediyorum. Geçen gün uçakta ‘Ekmek ister misiniz?’ diye sordular. Ben de pideye özendim, istedim. Tam üç kez söyledim, resmen pide için yalvardım ama kepekli ekmek getirdiler. ‘Ebru ekmek yemez.’ diye düşünüyorlar. Yanımda sandviç vardı onu yedim.

SEZONU BODRUM’DA AÇTILAR

Uzun süredir iş için yurt dışında bulunan ve geçtiğimiz haftalarda yurda dönen Ebru Şallı-Uğur Akkuş çifti, sezonu Bodrum’da açmıştı. Cennet Koyu’nda demirli olan teknelerinde görüntülenen ikiliye, Akkuş’un Gonca Derin ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları da eşlik etmişti.

Ebru Şallı: Kendimi ezik gibi hissediyorum

Yorumlar kapalı.