Duyanlar kulaklarına inanamadı: ‘Kocam, Ömer ve ben birlikte vakit geçiriyoruz’

Esra Erol’un programına katılan Tayfun ve Reyhan çifti kızları Esengül Demirdöven’in damatları Soner Demirdöven’in zoruyla sahte hocaya gittiğini, hocanın ‘boşanıp gel’ demesi üzerine damatlarından boşandığını iddia etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Esra Erol’a katılan Tayfun ve Reyhan çiftinin iddiası şok etkisi yarattı. Çift, kızları Esengül Demirdöven damatları Soner Demirdöven’in zoruyla sahte hocaya gittiğini, hocanın ‘boşanıp gel’ demesi üzerine damatlarından boşandığını iddia etti.

7 yıllık evli kızları Esengül, canlı yayına katılarak herkesi şoke etti. Ömer adlı şahısla internetten tanıştığını söyleyince herkesin kafası karıştı. Esengül, kocası Soner ve Ömer’i tanıştırdığını ve 3’ün birlikte arkadaş olup vakit geçirdiğini söyleyince herkes şaşkına döndü.

Eşinden boşanıp Ömer Özer’in yanına kaçan Esengül Demirdöven, “Sosyal medyadan Ömer ile arkadaş olduk. Eşime biri ile tanıştığımı söyledim,” deyince herkes şoke oldu.

Esengül canlı yayında, “Eşim Soner ile Ömer’i tanıştırdım. Hep birlikte arkadaş olduk. Eşinin de arkadaşı oldu. Sonra ben aradan çekildim. Ama sonra kocamla anlaşmalı olarak boşanıp Ömer ile birlikte kaçtım. Esengül, Ben, Soner ile birlikte anlaştım ve aileme bir şey söylemedim.”

Öte yandan Soner’in savcılığa verdiği ifadede, “Ben 5 ay önce Ömer Özer’le hoca olarak tanıştım. Ömer, karımı tedavi ediyordu. Karımı tedavi ettiği için de aile ilişkinizde sorun var, siz boşanırsanız karını bana gönderirsen sizin yuvanızı kurtarırım,” demiş.

Duyanlar kulaklarına inanamadı: ‘Kocam, Ömer ve ben birlikte vakit geçiriyoruz’

Esra Erol ise verilen ifade ile ilgili “Kocan neden böyle bir ifade verdi?” diye sorunca Esengül, “Kocam baskı altında söyledi,” dedi.

Esengül, eşi Soner işe gidince Ömer’in onlara geldiğini onunla birlikte Batman’a gittiğini söyledi. Ancak eşinin bu durumu bilmediğini söyledi.

Esengül’ün ailesi kızları Batman’dayken eşi ile 3 gün telefonda görüntülü konuştuklarını söyledi. Aile, kızlarının eşi Soner’e “Hoca ile dua yapıyoruz,” deyip telefonu kapattığını iddia etti.

Resmi olarak eşinden boşanmadığı ortaya çıkan Esengül’ü kaçıran Ömer yayına katıldı. Şahıs konuşmak istemediğini belirterek yayına çıkmayı kabul etmedi.

Öte yandan Esengül’ün eşi Soner Demirdöven’e ise ulaşılamadı.

Duyanlar kulaklarına inanamadı: ‘Kocam, Ömer ve ben birlikte vakit geçiriyoruz’

Yorumlar kapalı.