Düşes Kate’in kardeşi evlendi! Gelin, kayınvalidesinin gelinliğini giydi

Düşes Kate'in kardeşi James Middleton ile Alizee Thevenet sadece yakın aile üyelerinin katılımıyla sessiz sedasız evlenip mutlu haberi sosyal medyadan duyurdular. Düğünleriyle ilgili en çarpıcı ayrıntı ise kısa süre önce ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İngiliz kraliyet ailesinin veliahtı Prens William’ın eşi Kate Middleton’ın erkek kardeşi James Middleton ile bir süredir birlikte olduğu Fransız Alizee Thevenet, geçtiğimiz 11 Eylül’de, Fransa’da küçük bir köyde hayatlarını resmi olarak birleştirdi. James Middleton, bu haberi de bir Instagram paylaşımıyla duyurdu. Çiftin bu tercihi, tıpkı Middleton kardeşlerin ortancası Pippa ile James Matthews’un düğünü gibi gösterişli bir etkinlik bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Çünkü bu beklenti içinde olanlara göre James Middleton ile Alizee Thevenet de tıpkı Pippa gibi kraliyet düğünlerini anımsatan bir düğünle evlenecekti. Ama beklenen olmadı. Carole ve Michael Middleton’ın en küçük çocuğu James, hayatının aşkıyla çok sade bir törenle evlendi. Middleton’ın, Fransız olan Alizee Thevenet’in memleketinde gerçekleşen evlilik töreniyle ilgili duyuruyu da sosyal medya hesabından yaptı. Middleton eşiyle çekilen düğün pozunu “Bay ve Bayan Middleton. Dün hayatımın aşkıyla, ailem, arkadaşlarım ve tabii ki köpeklerimle etrafımız çevrili bir şekilde evlendim. Kelimeler, ne kadar mutlu olduğumu anlatmaya yetmez” diyerek paylaştı. Çift, Cote d’Azur yakınlarındaki Bormes-les-Mimosas adlı köyde evlendi.

Bu paylaşımda gelin AlizeeThevenet’nin gelinliği en çok dikkat çeken ayrıntı oldu. Gelinlik son derece sadeydi. Tam da törenin atmosferine uygun bir şekilde. Gösterişli bir düğün bekleyenleri hayal kırıklığına uğratan bu gelinliğin sırrı ise gelin Alizee Thevenet Middleton’ın Hello dergisine verdiği röportajla ortaya çıktı. O sade gelinliği Kate, Pippa ve James’in anneleri Carole Middleton, babaları Michael ile evlenirken giydi. Yani anne Carole Middleton, 1980 yılında kendi düğününde giydiği o gelinliği, oğluyla evlenen Alizee Thevenet’ye ödünç verdi. Bir başka deyişle 41 yıllık ikinci kez mutlu bir güne “tanıklık etti”.

Alizee Thevenet, Hello dergisine verdiği röportajda Covid 19 kısıtlamaları sırasında Carole Middleton ile gelinlik konusunda sık sık fikir alışverişi yaptıklarını anlattı. Thevenet “Bu sırada onun gelinliğini denedim ve o gelinliğe aşık oldum. Bana mükemmel şekilde uydu ve tam olarak istediğim gibiydi” diye sürdürdü sözlerini.  Alizee Thevenet, gelinliklerin sadece bir kez giyilmesinin kendisini rahatsız ettiğini de belirtti o röportajda. “Bu kadar güzel bir elbiseye ikinci kez hayat vermenin muhteşem bir durum olduğunu da” ekledi.

 

Düşes Kate’in kardeşi evlendi! Gelin, kayınvalidesinin gelinliğini giydi

Yorumlar kapalı.