Dünya Mutluluk Günü nedir? Dünya Mutluluk Günü sözleri ve mesajları

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından 2012 yılında ilan edilen Dünya Mutluluk günü birçok ülkede olduğu gibi Türkiye'de de her yıl 20 Mart tarihinde kutlanmaya devam ediyor. Peki Dünya Mutluluk Günü nedir? İşte 2020 Dünya Mutluluk Günü mesajları ve sözleri...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20 Mart Dünya Mutluluk Günü her yıl olduğu gibi bu sene de kutlanıyor. Birleşmiş Milletler (BM) tarafından 2012 yılında ilan edilen ve her yıl 20 Mart tarihinde kutlanan Uluslararası Mutluluk Günü için binlerce kişi mesajlar paylaşıyor.

Pozitif duygu durumuna sahip olmak, sosyal ilişkiler kurarak sağlıklı ve düzenli bir hayat yaşamak mutluluğun en büyük kriterlerinden.

Dünya Mutluluk Günü için derlediğimiz sözleri ve mesajları yazımızdan görebilir ve mutluluğunuzu sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz…

Dünya Mutluluk Günü nedir? Dünya Mutluluk Günü sözleri ve mesajları

DÜNYA MUTLULUK GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

20 Mart 2012 yılında Birleşmiş Milletler, dünya üzerindeki insanların mutluluk fikrini hatırlamaları ve kutlamalar ile farkındalık oluşturmak için 20 Mart’ı “Dünya Mutluluk Günü” ilan etti. Birleşmiş Milletlerin Merkezinin yer aldığı Amerika başta olmak üzere birçok üye ülkede dernekler, sivil toplum kurumları, kamu eli ile eğitim, kültür ve sosyal faaliyetlerle bu gün renkli bir şekilde kutlanıyor. Dünya Mutluluk Günü kutlu olsun.

Dünya Mutluluk Günü nedir? Dünya Mutluluk Günü sözleri ve mesajları

DÜNYA MUTLULUK GÜNÜ MESAJLARI

* Mutlulukların mutlusu, sevgilerin sevgisi, aşıkların aşkı, heyecanların heyecanı ve güzelliklerin güzelliğiyle geliyorum sana, aç kollarını bana.

* Bir gülüşünle bir lafınla mutlu olmasını öğrendim. Bu bendeki ben değil bendeki sen oldu artık seninle mutluyum.

* Mutlu olmak için bekleme hayat kısa mutlu olmak için hayata pozitif bak yeterli.

* Başkalarının mutluluğundan kendine pay çıkaran insan, en mutlu insandır.

* Mutluluk, paylaşılmak için yaratılmıştır.

* O kadar güzel bakıyorsunki bana mutlu oluyorum seninle o anda o kadar güzel gülüyorsunki bana mutlulukları yaşatıyorsun o anda..

* Mutluluklar seninle güzel seninle mutlulukları sevdim ben sen mutlu ol Hep olmasanda severim seni hep..

* Mutluluk gülücüklerinde değil, söylediğin sözlerle mutlu etsin beni gülüşlerin zaten heyecanlandırıyor beni birtanem..

* Mutluluk sadece seni sevmekle değil! Mutluluk senin hayalinle yarınlarıma, güzel gözlerinle geleceğime, isminle hayatıma giren en güzel duyguları kalbime kazıdığım bir aşk güftesi.

* Sensiz acı çeken yüreğim şimdi seninle yeni mutluluklara yelken açtı, bir denizin ortasında mutluluk çemberi kuruyorum ikimizin adına.

* Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer… Nehir asla durmaz…

* Mutluluk ikiz olarak doğar. Onu tatmanın tek bir çaresi vardır o da paylaşmak.

* Mutluluk, bizi zorlayan kadere karşı kazanılan zaferlerin en büyüğüdür.

* En güzel mutlulukları diliyorum sana. En güzel sevgilerimi yolluyorum sana. Seninle mutluyum bunu anla..

Dünya Mutluluk Günü nedir? Dünya Mutluluk Günü sözleri ve mesajları

Yorumlar kapalı.