Drew Barrymore’un cilveli Leonardo DiCaprio yorumu viral oldu

Instagram kullanıcıları, Drew Barrymore'un Leonardo DiCaprio'nun gönderisine yaptığı cilveli yorumun "tadını çıkarıyor".

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram kullanıcıları, Drew Barrymore’un Leonardo DiCaprio’nun gönderisine yaptığı cilveli yorumun “tadını çıkarıyor”.

Bir Zamanlar… Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood) yıldızı ve çevre aktivisti DiCaprio, 14 Temmuz Çarşamba iklim değişikliğiyle ilgili paylaşım yaparak kasımda gerçekleşecek 2021 Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı’nın önemini vurguladı.

“Ortalama 1,5, 2 veya 3-4 derecelik küresel ısınma arasındaki fark kulağa marjinal gelebilir” diyen DiCaprio şunları ekledi:

Gerçekteyse bunlar insanlığın geleceği için çok farklı senaryoları temsil ediyor.

Oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Afetlerin sıklığı, bitki ve hayvanların hayatta kalması, hastalıkların yayılması, küresel iklim sistemimizin istikrarı ve nihayetinde insanlığın bu gezegende hayatta kalma olasılığı bu birkaç dereceye bağlı.

Charlie’nin Melekleri’nin (Charlie’s Angels) yıldızı ve televizyon sunucusu Barrymore, bu anı oyuncuya duyduğu takdiri paylaşmak için kullanarak, “Bir tek senin ateşli olman gerekir, gezegenimizin değil!” dedi.

DiCaprio’nun takipçileri, Barrymore’un şaka amacı bariz olan ve binin üzerinde beğeni alan yorumunu gözden kaçırmadı.

Bir kişi, “Hamleni yap kızım!” diye yazarken, bir diğeri, “BAHAH EVET DREW KONUŞ KRALİÇE” diye ekledi.

Yorumun dikkat çekmesi Twitter’a sıçradı. Bir Twitter kullanıcısı, “Drew Barrymore’un Leonardo DiCaprio’nun iklim değişikliği hakkındaki paylaşımına yaptığı yorum modumu yükseltti” dedi.

Oyuncuların arkadaş olduğu düşünülüyor. Barrymore daha önce kendi sohbet programında DiCaprio’nun evini ziyaret etme deneyimini anlatmıştı.

Drew Barrymore’un cilveli Leonardo DiCaprio yorumu viral oldu

Yorumlar kapalı.