Dolar 11 TL’yi aştı, Akşener Erdoğan’a tepki gösterdi: “Bu işte kastın varsa düpedüz ihanettir”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dolar kurunun 11 lirayı aşmasının ardından Paramızı pul, itibarımızı yerle bir ettin. Bu işte kastın varsa düpedüz ihanettir. Yok eğer beceriksizliğin neticesinde bir gerçeklikse yapılması gereken bellidir: Bir an evvel ülkeyi seçime götürüp bu rezilliğe dur denmelidir. Artık yeter” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dolar kurunun 11 lirayı aşmasının ardından “Paramızı pul, itibarımızı yerle bir ettin. Bu işte kastın varsa düpedüz ihanettir. Yok eğer beceriksizliğin neticesinde bir gerçeklikse yapılması gereken bellidir: Bir an evvel ülkeyi seçime götürüp bu rezilliğe dur denmelidir. Artık yeter” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Merkez Bankası’nın politika faizini bir puan düşürmesinin ardından dolar kurunun 11 lirayı aşmasıyla birlikte sosyal medya hesabında ikinci açıklamayı da yaptı. Akşener’in açıklaması şöyle:

“Paramızı pul, itibarımızı yerle bir ettin. Bu işte kastın varsa düpedüz ihanettir. Yok eğer beceriksizliğin neticesinde bir gerçeklikse yapılması gereken bellidir: Bir an evvel ülkeyi seçime götürüp bu rezilliğe dur denmelidir. Artık yeter.”

 

Dolar 11 TL’yi aştı, Akşener Erdoğan’a tepki gösterdi: “Bu işte kastın varsa düpedüz ihanettir”

Yorumlar kapalı.