Dilipak: “Savunma yazmakla meşgulüm”

İstanbul Sözleşmesi’ni savunan kadınlara hakaret eden Abdurrahman Dilipak,  kendisine karşı açılan dava için savunma yazdığını açıkladı...

Abdurrahman Dilipak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Sözleşmesi’ni savunan kadınlara hakaret eden Abdurrahman Dilipak,  kendisine karşı açılan dava için savunma yazdığını açıkladı…

İstanbul Sözleşmesi’ni savunan kadınlara hakaret eden Dilipak,  kendisine karşı açılan dava ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Yeni Akit Gazetesi yazarı Dilipak, İstanbul Sözleşmesi’ni savunan kadınlara “fahişe” diyerek hakaret etmiş bu sözler büyük tepki toplamıştı. “AK Parti’nin papatyaları” yazısında İstanbul Sözleşmesi’ni savunanlara yönelik “fahişe” ifadesini kullanmasının ardından kendisi hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

“FETÖ’nün zihniyeti ikizi AKP’liler…”

Yeniakit.com.tr’de Ülke Gündemi programında Mehmet Özmen’in sorularını yanıtlayan Abdurrahman Dilipak, AKP ve Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) tarafından hakkında açılan davalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Dilipak, “AKP’nin papatyaları sözünden dolayı Sosyalistler (HKP’liler), bütün kadınlara hakaret ettim diyor. Ben AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyeti ikizi AKP’liler AK Parti’ye zarar veriyor diyorum birileri üzerine alınıyor. O birileri AK Parti Genel Başkanlığı adına hakkımda suç duyurusunda bulunuyor, AK Parti Genel Başkanlığı adına benim hakkımda tazminat davası açılıyor, AK Parti Kadın Kolları 81 ilde benim hakkımda suç duyurusunda bulundular. Bir yandan Halkın Kurtuluş Partisi hakkımda suç duyurusunda bulundular. Onlar için savunma yazmakla meşgulüm” dedi.

“Coşmuşlar”

Dilipak programın devamında; “Halkın Kurtuluş Partisi dilekçesini hazırlarken coşmuşlar öyle suçlamalar yapıyorlar ki Gazetenin Sahibi de sanık, Haber Müdürü, Genel Yayın Yönetmeni yani sorumlu müdür değil yani herkesi bulabilseler belki Mehmet Özmen’i o da bununla mülakatlar yapıyor orda da konuşmuştu diye” ifadelerine yer verdi. Program sunucusu Mehmet Özmen, “Aman, Hocam bizim yayınları izlemesinler, izlerlerse bizleri de sanık yaparlar şimdi” dedi.

Dilipak: “Savunma yazmakla meşgulüm”

Yorumlar kapalı.