Devlet Bahçeli yine hedef aldı: Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Lirası'ndaki rekor değer kayıp, geçim sorunları üzerine hükümetin ekonomi politikasını eleştirenleri hedef aldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Siyaset Okulu Sertifika Töreni’nde konuştu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bahçeli, Türk Lirası’ndaki rekor değer kayıpları ve ekonomik kriz üzerine politikaları eleştirenleri hedef aldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da hedef alan Bahçeli, “Kılıçdaroğlu, bağ bağışlar gibi ‘sokağa çıkmayacağız’ diyor. Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar. Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklar” dedi.

Bahçeli, “Atalarımız ne güzel de söylemiş yerden havaya toz kalkar, havadan yere rahmet iner, hep kap kendisine sızar, kısaca söylersek testinin içinde ne varsa dışına sızan da odur. Çalışmamızdan gocunanlar fazladır. Hiç kimse de bizim sabrımızı yanlış yorumlamamalıdır. Ekonomik sorunları büyütüp, enflasyon mühimmatı ile ülkemizi yaylım ateşine tutan sorumsuzlar aslında ne insanımızı tanırlar, ne rızkı bilirler, ne tarihimizi okurlar, ne de ekonomiden anlarlar. Bizim sadece ekonomik hayatımız yoktur, bir toplum hayatımız, bir inanç hayatımız, bir kültür hayatımız, akıp giden bir sosyal ve milli hayatımız vardır ve sınıflandırılması; varlığımıza, kimliğimize, tarihi haklarımıza kast etmektir” dedi.

Bahçeli’nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Siyaset yapma şeklimizden ticari ilişkilere kadar madde ile mana dengesini kuran kavrayış becerimize toplumsal esenlik ve enginliğimize varıncaya kadar dış dünyanın menfi tesirlerine daha doğrusu baskılarına muhatap kaldık. Şiddetli sallantılara sahne olan nice kayıp dolu senelerden sonra cihanşumul bir imparatorluğumuzdan mahrum kaldık. Bir zamanlar Batı’ya ihtiyacımız yoktu fakat bir süre sonra Batı’sız bir şey düşünemez hale geldik. Yozlaşmış bir demokrasi algısı insandan yoksun bir özgürlük anlayışı, ruh kökümüzden kopuk bir ekonomik sistem anarşisi milli dokumuza milli doğamızla ters düşmüş, modernizm ve modernizm akımları on yıllar boyunca yerimizde patinaj yaptırdı. Türk milleti uzun çalışma ve sabır yılları neticesinde kocasından  çıkmayı başardı. Osmanlı’ya hasta adam muamelesi yapan, Türkiye’yi de hastalandırmak için kriz darbe nifak ve kutuplaşma üretimini  biteviye sürdüren küresel emperyalizm için hamdolsun deniz bitmiştir. İhtiyaç duyulan akli zihni siyasi ve milli demlenme süreci tamamlanmıştır. Türk irfanı Türk iradesi cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile doğrulmuş Cumhur İttifakı ile ayağa kalkmıştır.

“KILIÇDAROĞLU, MİLLİYETÇİLİĞİN ALANINA GİRMEKTEN KAÇINMALISIN”

CHP’nin ağır sorunu da buradadır çünkü CHP yönetimi siyaset mücadelesini millet dışı aktörlere millete muhalif odakların çıkarlarına göre kurgulanmış zillete görmüştür. Kılıçdaroğlu bizim milliyetçilik diye ortalıkta gezmemizden hoşlanmıyormuş. Neyden hoşlanıyorsan bize bir zahmet bildirsin de ona göre hareket edelim! Nasıl olsa kendisi birilerini memnun etmek için yaşıyor ve siyaset yapıyor. Herkesi kendisi gibi zannediyor yine çuvallıyor yine faka basıyor. Kılıçdaroğlu’nun bu söylemi siyaset ve düşünce namusu açısından bir defa yüz kızartıcıdır. Bu zehirli kafaya göre milliyetçi liraya değer veren kişi demektir. Biz lirayı bilmiyoruz şayet Türk Lirası ise söylemek istediği, bizim itibarımız olduğunu devamlı dile getiriyoruz. Kılıçdaroğlu korkusundan Türk Lirası diyemiyor. Karşımıza geçip pervasızca milliyetçilik taslayarak gülünç duruma düşüyor.

Kılıçdaroğlu safi rüzgârsın, uyarmadı deme, bilmediğin, tanımadığın, tecrübe etmediğin sularda yüzersen dibi boylarsın. Kimse sana el uzatmaz, can simidi bile uzatamazlar. Milliyetçiliğin alanına girmekten kaçınmalısın, aksi halde terörist Demirtaş’tan ikazname, HDP’den ihtarname PKK ve FETÖ’den ihbarname almaktan kaçamazsın kurtulamazsın.

Sayın Kılıçdaroğlu pek uyanık bir uykudasın, bu gidişle gözünü açmaya vakit de bulamayacaksın. Bozgunda fetih rüyası görenlere millet bu rüyayı kabusla buluşturacaktır.

Kılıçdaroğlu, bağ bağışlar gibi ‘sokağa çıkmayacağız’ diyor. Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar. Sokakta gelecek planlayanlar buna pişman olacaklar.

Devlet Bahçeli yine hedef aldı: Sokağa dökülseniz ne yazar, dökülmeseniz ne çıkar

Yorumlar kapalı.