Deste deste para videoları ortaya çıkan Erdoğan’ın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek gözaltına alındı

Sosyal medyada Hakan Tek isimli bir kişinin, lüks araçlarla ve deste deste paralarla yaptığı paylaşımlar gündeme geldi. AKP'li isimlerle birlikte birçok fotoğrafı bulunan Tek'in Erdoğan'ın koruması olduğu iddia edildi, EGM ise iddiayı yalanladı. Tek'in gözaltına alındığı açıklandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski AKP Genel Merkez çalışanı Kürşat Ayvatoğlu’nun uyuşturucu kullandığı görüntülerin ve milyonluk araç ticaretinin ortaya çıkması ardından bu kez de Erdoğan’ın koruması olduğu iddia edilen bir kişi hakkındaki videolar sosyal medyanın gündemine geldi. Tek‘in, Erdoğan’ın koruması olduğu iddiası Emniyet Genel Müfürlüğü tarafından yalanlandı, şahsın gözaltına alındığı açıklandı.

İsminin ‘Hakan Tek’ olduğu iddia edilen kişiye ait sosyal medyada gündeme gelen videolarda deste deste Türk Lirası ve döviz, milyonluk lüks araçlar dikkat çekiyor.

Tek’in birçok AKP’li isimle fotoğrafları da bulunuyor.

Hakan Tek isimli kişinin Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen resepsiyonlarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile çektirdiği fotoğrafları bulunuyor.

 

Deste deste para videoları ortaya çıkan Erdoğan’ın koruması olduğu iddia edilen Hakan Tek gözaltına alındı

Yorumlar kapalı.