Deniz Seki’den Hülya Avşar’a ‘simit’ desteği

Hülya Avşar'ın ekonomik gelişmelerle ilgili "Gerekirse simit yiyeceğiz ve bu günleri atlatacağız" ifadelerini kullanmıştı. Eleştirilerin hedefi olan Avşar'a ünlü şarkıcı Deniz Seki destek verdi. Seki "Hülya Avşar’a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım. Hülya Avşar çok özel bir kadındır" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve kız çocuklarının eğitimine dikkat çeken Altın Taç Ödül Töreni, önceki akşam Baltalimanı’ndaki bir mekanda gerçekleştirildi. Gökay Kalaylıoğlu ve Banu Noyan’ın sunduğu gecede Ersan Erdura, Çiğdem Tunç, Cem Özer ve Deniz Seki ise Onur Ödülü aldı.

Gece sonunda basın mensublarının sorularını yanıtlayan Seki, “Çok güzel bir gece olmuş. Bana da Onur Ödülü layık görülmüş.” ifadelerini kullandı.

Deniz Seki’ye muhabirler, Türkiye’nin ekonomik gidişatıyla ilgili, “Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. ‘Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?’ falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız” açıklamasını yaparak tepki çeken Hülya Avşar’la alakalı sorular yöneltti.

Konuyla ilgili açıklama yapan ve Avşar’a destek veren ünlü şarkıcı, “Ona laf yok. O çok özel bir kadın. Ona laf söyleyenin ayağını ısırırım!” şeklinde konuştu.

Deniz Seki’den Hülya Avşar’a ‘simit’ desteği

Yorumlar kapalı.