Deniz Arcak’tan görücü usulü evlilik açıklaması: Evlendik, pişman değiliz

Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran şarkıcı Deniz Arcak, önceki gün İstanbul Kongre Merkezi'nde görüntülendi. Yıllar sonra ortaya çıkan Arcak, "5 yıl önce görücü usulü evlilik yaptım" itirafıyla şoke etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Deniz Arcak ise oy kullandıktan sonra dostları Eda Özülkü ve Ali Güven’le objektiflere yansıdı. Şarkıcı, beş yıl önce eşi Akgün Fırat’la görücü usulü evlendiğini söyledi.
Henüz çocuğu olmadığını söyleyen Arcak, “Çok tatlı ve komik bir kocam var. Ablamın sınıf arkadaşı, hatta görücü usulü sayılır. Ama kendim görüp karar verdim. Evlendik, pişman da değiliz…”
“Herkesin kendi alanı var öyle olunca işler yürüyor. Millet birbirinin kafasına yumurta gibi akmadığı zaman iyi yani, hayatımdan memnunum. Bana müziği bıraktı diyorlar ama ömrümde hiç bu kadar şarkı yapmamıştım” diye konuştu.
Sektöre küsmediğini ise “Piyasanın içinde olmak için yanıp tutuşan biri değildim” diye anlatan Arcak, ardından sözlerine şöyle devam etti:
“Hayatta nereye evrildiysem oraya yöneldim. Hala yapıyorum müziği bırakmadım, beni dinleyebilirler. Yeni şarkılar yapıyorum kendi istediğim gibi sahneye de çıkıyorum…”
“Piyasayı bıraktım sadece. Herkesin bildiği çok ortada olma halini bıraktım. Pazarda duyulan müzik belki daha kolay algılanır ama bazılarına tahammül edemiyorum, öyle de bir iş yapmak istemiyorum. Niye yapayım ki beğenmediğim işi, ayıp olur.”

Deniz Arcak’tan görücü usulü evlilik açıklaması: Evlendik, pişman değiliz

Yorumlar kapalı.