Deniz Akkaya’dan ‘müslümanlık’ sorusuna sert çıkış: “Aklını alırım senin”

Manken Deniz Akkaya, kendisine din üzerinden eleştirilerde bulunan takipçilerinden birine sert yanıt verdi. Akkaya, "Aklını alırım senin. Cevap sana vahiy yoluyla gelir" ifadelerini kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu, sunucu ve manken Deniz Akkaya, Instagram hesabından takipçileri ile bir soru-cevap etkinliği gerçekleştirdi.

Bir takipçisi Akkaya’ya, “Kendini Müslüman hissediyor musun?” sorusunu yöneltti. Bu soru karşısında sinirlenen Deniz Akkaya, “Hayırdır kardeşim, ne dangalakça soru bu! Aklını alırım, cevap sana vahiy yoluyla gelir… Zevzek! Senin gibiler Müslümanlık diye yeni bir din uydurdu. Ben ona tabi ve ait değilim” dedi.

Deniz Akkaya'dan 'müslümanlık' sorusuna sert çıkış: “Aklını alırım senin"

KORONAVİRÜSE YAKALANMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda ünlü mankenin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Konuyla ilgili Instagram hesabından açıklama yapan Akkaya, “Herkese merhaba… O gün geldi, çattı. Bendeniz de salgının kucağına düştüm. Sinsice bünyemize yerleşen bu hastalık geçene kadar, sizlere sümüklü peçete, nefes darlığı storyleri ve yatak videoları atamayacağım. Keza yalnız kalmanın ve belirsizliğin, sizi iç hesaplaşmanın göbeğine attığını biliniz. 10 günlük karantinam bittiğinde eskisinden sağlıklı ayağa kalkmak için gün saydığımı biliniz” demişti.

“EVDE BECEREMEDİM”

Virüsün etkilerine dayanamadığını ifade eden 43 yaşındaki Deniz Akkaya, tedavisine hastanede devam etme kararı aldığını açıklamıştı. Ardından hastaneden taburcu olan Akkaya, koronavirüsü yendiğini, “Sağlıkla eve döndüm” sözleriyle açıklamıştı.

Deniz Akkaya’dan ‘müslümanlık’ sorusuna sert çıkış: “Aklını alırım senin”

Yorumlar kapalı.