Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci arasında sular durulmuyor… Akkaya’dan olay iddialar

Manken ve sunucu Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde eşinden boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’yi hırsızlıkla suçlamış ve arkadaşının çantasından para çaldığı ve Demet Akalın’ın değerli eşyalarını aldığını iddia etmişti. Şimdi ise, Deniz Akkaya’dan çok konuşulacak bir iddia geldi. Deniz Akkaya’nın bu iddiaları karşısında Selin Ciğerci, hala sessizliğini koruyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Selin ciğerci, geçtiğimiz hafta anlaşmaları olarak eşi Gökhan Çıra, ile yollarını ayırmıştı. Selin Ciğerci, şu sıralar ise hakkında çıkan skandal iddialar ile sosyal medyanın gündeminde.

Bir televizyon programında magazin sunuculuğu yapan Deniz Akkaya, çalıştığı kurumdan izin alarak Selin Ciğerci, bir televizyon kanalında yakında yayın yapan olan Selin Ciğerci’yi şikayet etmek için RTÜK Başkanıyla görüşmek için Ankara’ya gitti.

Show TV, ekranlarında bir moda programı sunacağı konuşulan Selin Ciğerci, şu sıralar deneme çekimleri yapıyor. Deniz Akkaya da, aldığı bu haber karşısında Selin Ciğerci’nin ekranlarda olmaması gerektiğini savundu.

Deniz Akkaya, çocukların ekran karşısına olduğu saatlerde özel hayatı, FETÖ bağlantıları ve cinsel kimliği nedeniyle Ciğerci’nin ekranda olmaması gerektiğini savunuyor.

Deniz Akkaya ve Selin Ciğerci arasında sular durulmuyor… Akkaya’dan olay iddialar

Yorumlar kapalı.