Demet Evgar hamileliği ile ilgili ilk kez konuştu

Son olarak final yapan 'Alev Alev' adlı dizide 'Cemre' karakterini canlandıran Demet Evgar, geçtiğimiz ay aile arasında gerçekleşen nikâh töreniyle işletmeci Levent Babataş ile dünyaevine girmişti. Beş aylık hamile olan 41 yaşındaki oyuncu, kilo almaktan korkmadığını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak olan Demet Evgar ile işletmeci sevgilisi Levent Babataş, altı senedir devam eden birlikteliklerini 17 Mart’ta evlilikle taçlandırdı. Ünlü çiftin nikahını Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kıydı. Evgar’ın nikah şahitliğini çocukluk arkadaşları Duygu Acar ve Selen Öztürk yaparken, Levent Babataş’ın nikah şahitliğini de çiftin yakın arkadaşları Özlem Oğuz ve Yeşim Koçak üstlendi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle aile arasında yapılan nikâh töreninin ardından Evgar-Babataş çiftinin düğünü dostlarının da katılımıyla yaz aylarında gerçekleşecek.

Başarılı oyuncu, nikâhtan önce arkadaşlarıyla evinin bahçesinde drone ile çekimler gerçekleştirdi. Bir ara “Evleniyorum” diyerek bağırması dikkat çeken Evgar, komşularından tebrik aldı. Beş aylık hamile olan Demet Evgar, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan 41 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarının “Bu dönemde kilo alma gibi korkunuz var mı?” sorusuna yanıt verdi.

Demet Evgar, “Çok şükür yok. Bu o kadar muazzam bir şey ki, ‘Ay vücuduma ne oldu?’ falan, bu hiç umurumda değil. Bu dönemde bakıyorum hep erkekler, babalar da kilolu zaten. Kilo nedir ki? Alınır, verilir. Verilmese de verilmez” ifadelerini kullandı. Kızına verdiği ‘Mavi’ adını hem en sevdiği şiir, hem de gözlerinin rengi olduğu için tercih ettiği konuşulan Evgar, ‘Mavi’ ismini eşi Levent Babataş’la kararlaştırdıklarını söyledi.

Oyuncu, “Aslında ismi ben açıklamadım. Mavi ismi içimize siniyor, yani Levent de sever maviyi. Böyle renk gibi değil de his gibi gelir mavi. Ben ‘Acaba mavi mi?’ dediğimde eşim de ‘Şahane’ dedi” şeklinde konuştu.

Demet Evgar hamileliği ile ilgili ilk kez konuştu

Yorumlar kapalı.