Demet Evgar, düğün günü mahalle sakinlerinden büyük tepki gördü!

Ünlü oyuncu Demet Evgar ve Levent Babataş çifti pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini bugün evlerinin bahçesinde gerçekleştirdi. Yüksek sesli müzikten ve düğün misafirlerinin arabalarından rahatsız olan mahalleli Evgar'a büyük tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı oyuncu Demet Evgar ve işletmeci Levent Babataş altı yıldır devam eden birlikteliklerini Mart ayında aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürmüştü.

Bebeğini kucağına almak için gün sayan başarılı oyuncu Demet Evgar, geçtiğimiz haftalarda baby shower yerine anneliğe geçiş kutlaması yapmıştı ardından kına gecesi yapan ünlü oyuncu pandemi nedeniyle ertelenen düğünlerini de bugün gerçekleştirdi.

Çiftin düğünü bugün Emirgan’daki evlerinin bahçesinde gerçekleşti. Ancak Emirgan sakinleri hem müzik sesinden hem de sokaklara park edilen araçlardan rahatsız oldu.

Mahalle sakinleri, bu rahatsızlıklarını da sosyal medyadan dile getirdi. Evgar’ın komşuları bu davranışın ünlü oyuncuya yakışmadığını belirtti.

Sosyetenin tanınan isimlerinden Pelin Doğan’da tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

Pelin Doğan, ” Emirgan’ın sokaklarını kapatıp. yaşlısı hastası demeden mahvettiler! Mahalle düğünü yapacaksan. arnavut kaldırımlı sokaklarda yaşayan insanları düşüneceksin! Vale bile tutmadan yüzlerce insanın evinin, apartmanının kapı önlerini, sokaklarını kapattılar. Hiç yakışmadı.” sözlerini söyledi.

 

Emirgan Sakinlerinden Demet Evgar'a Büyük Tepki

Demet Evgar, düğün günü mahalle sakinlerinden büyük tepki gördü!

Yorumlar kapalı.