Yaşam
Demet Akbağ 15 yıl sonra tiyatro sahnesine çıktı, usta sanatçılar ön sıradan izledi
Demet Akbağ 15 yıl aradan sonra, Yılmaz Erdoğan’ın da 20 yıl aradan sonra yazdığı ilk tiyatro oyunu olan ‘Aydınlıkevler’ ile yeniden tiyatro sahnesine döndü. Demet Akbağ’ı ünlü isimler yalnız bırakmadı. Seyirciler arasında yer alan Ata Demirer usta oyuncu Metin Akpınar, Yılmaz Erdoğan ve ünlü komedyen Cem Yılmaz ile pozunu paylaştı.

Yılmaz Erdoğan’ın 20 yıl sonra yazdığı oyun için Demet Akbağ 15 yıl sonra sahneye çıktı. Demet Akbağ, Salih Bademci, Burak Dakak ve Sinem Ünsal’ın yer aldığı oyun ‘Aydınlıkevler – Babaannem Amerika’ya Savaş Açtı’ gösterimine ünlüler akın etti.
‘Aydınlıkevler’in galasında Metin Akpınar, Cem Yılmaz, Ata Demirer ve Yılmaz Erdoğan en önde oturuyordu. Galadaki o anların fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Ata Demirer pozu “Ne güzel bir geceydi” notuyla paylaştı.

- Yaşam2 gün önce
Ebru Şahin ve Cedi Osman evlendi
- Yaşam2 gün önce
Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya arasındaki gerginlik tırmanıyor: Herkes haddini bilecek!
- Haber2 gün önce
LGS sınavından tam puan alan başarılı gencin hedefi matematik profesörü olmak
- Politika2 gün önce
Sedat Peker’den şimdi de ‘Demirören’ iddiaları… Deli Çavuş isimli hesaptan paylaştı
- Dünya2 gün önce
Avrupa Uzay Ajansı: “2021 QM1” Dünya’ya çarpma riski…
- Yaşam2 gün önce
Emine Ün’ün biten evliliği hakkındaki iddia magazin gündemine bomba gibi düştü
- Yaşam2 gün önce
İlhan Taşçı: RTÜK, kanallara Mabel Matiz’in “Karakol” şarkısını yayınlamamaları için baskı kuruyor
- Yaşam2 gün önce
Kraliçe Elizabeth’in partisine katılan Kenan Doğulu’dan çarpıcı itiraf!