Demet Akalın: Gülşah Saraçoğlu bana dava açacakmış

Demet Akalın, yakın arkadaşı Deha Bilimlier ve eski modacısı Gülşah Saraçoğlu'nun "yasak aşk" yaşadıkları iddialarıyla ilgili, "Ben çok üzüldüm. İki tarafı da geçen sene uyarmıştım." demişti. Bu sözlerinin ardından Saraçoğlu'nun kendisine dava açacağını dile getiren ünlü şarkıcı, "Onlara sadece 'Yapmayın' dedim. Bunun neresi kötü?" şeklinde konuştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Demet Akalın, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Moda tasarımcısı Pınar Kerimoğlu ile birlikte yemek yiyen Akalın, “Onun yanına geldim. Bülent Ersoy da geliyor. Hem bir onu görmek istedim. Ardından da yemek yedik.” dedi.

Muhabirlerle sohbet eden Demet Akalın, genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin rapçi yeni sevgilisi ‘Uzi’nin sorulması üzerine, “Neyi var Aleyna’nın? Ne güzel sevgili olmuşlarsa… Aleyna’nın yanına herkes yakışır, güzel kız.” diye yanıt verdi.

Demet Akalın, Deha Bilimlier ile Gülşah Saraçoğlu’nun yasak aşk yaşadığına dair çıkan haberlerin ardından, “Ben çok üzüldüm çünkü iki tarafı da uyarmıştım ben geçen sene. Daha çok hanım tarafını uyarmıştım. Deha’nın eşi Aslı, benim çok yakın arkadaşım. Onlar yine bu durumu atlatırlar. Tam yeni yıla girerken çok sevimsiz bir durum oldu, ben iki gündür uyuyamıyorum. Çok etkilendim.” demişti.

Muhabirlerin konuyu ima ederek, “Hamile arkadaşınızın aldatıldığını öğrenseniz söyler misiniz?” sorusuna Akalın, “Ben söylerim.” cevabını verdi.

Demet Akalın: Gülşah Saraçoğlu bana dava açacakmış

Yorumlar kapalı.