‘Deli Çavuş’ hesabı paylaşım yaptı, Sedat Peker mesajı retweet etti

'Deli Çavuş' hesabından "Yarın Ziraat'ten 750 milyon dolar alan haramzadeleri yani pammıkören ailesini anlatacağım" paylaşımı yapıldı. Sedat Peker mesajı resmi hesabından retweet etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı alınan Sedat Peker, kendisiyle ilgili paylaştığı bir mesaj nedeniyle ‘suçu ve suçluyu övmek’ten açılan davada Gazeteci Uğur Dündar’ın 2 yıl hapsinin istenmesinin ardından Demirören ailesini hedef aldı.

Twitter’da Sedat Peker’e ait olduğu iddia edilen ‘Deli Çavuş’ hesabından yapılan paylaşımlarda “Yarın Demirören dosyasını açacağım” ifadeleri kullanıldı.

Sedat Peker de paylaştı

Sedat Peker’in resmi Twitter hesabından da retweet ettiği paylaşımlarda “Kıymetli büyüğüm Uğur Dündar abi, beni yani suçluyu övmek için sizi mahkemeye çağırdıklarında, lütfen şunu söyleyin; Sedat Peker hakkında bir tanesi Bursa’da, bir tanesi de İstanbul’da 2 tane dava var. Ancak her 2 dosyada da bir tane tutuklu sanık yok. Hem teknik olarak hem de kanunen övdüğümü iddia ettiğiniz kişi yani Sedat Peker, nasıl suçlu olabilir?

Süslü Sülü’nün şikayeti Beykoz Adliyesi’nde açılan davada sayın mahkeme hakiminin bir gram adalet duygusu varsa, sizi bu savunma ile ilk celsede beraat ettirir. Uğur abi, lütfen kendini üzme.

40 yaşından küçük kardeşlerim, yarın size benim suçlu olduğumu ancak suç örgütü lideri olmadığımı, kendisine dostluk yapan Milangaz’ın sahibini kandırarak, orayı ele geçiren sonrasında askerimizin kuruluşu olan OYAK’ı soyan Rumların ve Yahudilerin mallarına çökerek, haksız bir şekilde zengin olan, Ziraat Bankası’ndan çiftçimizin parası olan 750 milyon dolar kredi ile birçok basın kuruluşunu satın alan, haramzadeleri yani pammıkören ailesini anlatacağım.” ifadeleri yer aldı.

 

‘Deli Çavuş’ hesabı paylaşım yaptı, Sedat Peker mesajı retweet etti

Yorumlar kapalı.