Cüneyt Özdemir’in ‘homurdanmayın’ sözlerine sanatçılardan sert tepki: “Yayınını da al git!”

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 'kademeli normalleşme' takvimini duyurdu. 1 Haziran sonrası açıklanan kararlarda müzisyenler yine görmezden gelindi. Sosyal medyada birçok sanatçı bu duruma tepki gösterdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube’da program yapan Cüneyt Özdemir’in yaptığı paylaşım tepkileri daha da artırdı.

Özdemir, Twitter’dan paylaştığı mesajında müzisyenlere “Sanatçı dostlarımız homurdanmak yerine buyrun yayına bağlanın ve derdinizi anlatın” dedi.

Cüneyt Özdemir'in 'homurdanmayın' sözlerine sanatçılardan sert tepki: "Yayınını da al git!"

Aralarında Fırat Tanış, Behzat Uygur, Gökhan Özoğuz gibi isimlerin de bulunduğu birçok sanatçı Özdemir’in Twitter’dan paylaştığı ‘homurdanmayın’ mesajına sosyal medyadan tepki gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Cüneyt Özdemir'in 'homurdanmayın' sözlerine sanatçılardan sert tepki: "Yayınını da al git!" Cüneyt Özdemir'in 'homurdanmayın' sözlerine sanatçılardan sert tepki: "Yayınını da al git!" Cüneyt Özdemir'in 'homurdanmayın' sözlerine sanatçılardan sert tepki: "Yayınını da al git!" Cüneyt Özdemir'in 'homurdanmayın' sözlerine sanatçılardan sert tepki: "Yayınını da al git!" Cüneyt Özdemir'in 'homurdanmayın' sözlerine sanatçılardan sert tepki: "Yayınını da al git!"

Cüneyt Özdemir’in ‘homurdanmayın’ sözlerine sanatçılardan sert tepki: “Yayınını da al git!”

Yorumlar kapalı.