Çorum Belediyesi’nden, “Payitaht Abdülhamid” dizisine 40 bin liralık leblebi reklamı

Çorum Belediyesi, "Payitaht Abdülhamid" dizisine viral reklam verdi. Çorumlu Yedi Sekiz Hasan Paşa ve leblebinin olduğu bir sahne eklenen dizinin, belediyeden 40 bin lira aldığı iddia edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşkın, bir hafta önce belediyeye ait resmi internet sitesinden TRT 1’de yayımlanan Payitaht Abdülhamid dizisinde Çorumlu Yedi Sekiz Hasan Paşa ve leblebinin yer alacağını duyurdu.

Sözcü’den İsmail Akduman’ın haberine göre; TRT’de yayımlanan “Payitaht Abdülhamid” dizisinin yayımlanan son bölümüne AKP’li Çorum Belediyesi’nin girişimleriyle Çorumlu Yedi Sekiz Hasan Paşa ve leblebi sahnesi eklendi.

2018 Sayıştay raporlarında 414 milyon lira borcu olduğu tespit edilen belediyenin bu sahne için yapımcı şirkete 40 bin lira ödediği ileri sürüldü.

Çorum Belediyesi'nden, "Payitaht Abdülhamid" dizisine 40 bin liralık leblebi reklamı

Dizide Çorum leblebisinin faydaları anlatılırken Hasan Paşa hakkında da bilgi verildi. Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada Çorum’un yetiştirdiği en önemli isimler arasında yer alan Yedi Sekiz Hasan Paşa’nın TRT’nin en sevilen dizileri arasında yer alan Payitaht Abdülhamid dizisinde yer almasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Çorum Belediyesi’nden, “Payitaht Abdülhamid” dizisine 40 bin liralık leblebi reklamı

Yorumlar kapalı.