Çocuğun yasak aşkından olduğunu öğrenince sevinç çığlığı attı!

ATV’de yayınlanan Esra Erol’da programında bir DNA testi olayı daha gerçekleşti. Evli bir kadının evli sevgilisinden çocuk yapıp kocasının nüfusuna yazdırdığı ortaya çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ATV’de yayınlanan “Esra Erol’da” adlı programda yine benzer bir skandal ekranlara getirildi.

Recep Bey, karısı Emine Hanımı, evli sevgilisi Aysel’le aldattı. Evliyken Recep Bey’den hamile kalan Aysel Hanım, çocuğu resmi nikahlı eşinin nüfusuna kaydettirdi. Ancak Recep Bey’e de “çocuğun babası sensin” dedi. DNA testi sonucu Aysel hanımı haklı çıkardı. Çocuğun babası Recep Bey çıktı. Aysel Hanım’ın bu sonuca kollarını açarak bir zafer kazanmış gibi sevinmesi “pes artık” dedirtti.

ESRA EROL SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Esra Erol, bir çocuğun soy bağının değiştirilmesinin hapis cezalık suç olduğunu açıkladı ve Recep Bey ile Aysel Hanım hakkında Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

Esra Erol’un programda işlediği konular eleştirilirken, daha önce de aynı programda bir kadın, çocuğunun komşusundan olduğunu öğrenince sevinç gösterisinde bulunmuştu.

RTÜK, 6 aylık bir bebeğin biyolojik babasının belirlendiğini ve yargının yapabileceği bu işlemin ticari bir meta gibi sunulduğunu belirleyerek yüzde 2 idari para cezası vermişti.

Çocuğun yasak aşkından olduğunu öğrenince sevinç çığlığı attı!

Yorumlar kapalı.