Clubhouse’a katılan ilk parti lideri Ahmet Davutoğlu oldu

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, bir süredir adı sıkça duyulan Clubhouse uygulamasına dahil olarak gazetecilerin sorularına cevap verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, bir süredir adı sıklıkla gündeme gelen mobil uygulama Clubhouse’a katılan ilk lider oldu. Gelecek Partisi lideri “Ben de birazdan Clubhouse’dayım. Hadi gelin birlikte sohbet edelim” ifadeleriyle uygulamaya dahil olduğunu duyurdu.

Gazeteci Çağlar Cilara tarafından açılan ‘Ahmet Davutoğlu da burada‘ başlıklı odada kısa sürede çok sayıda katılımcı yer aldı.

Gençlerin kullandığı sosyal medya uygulamalarını yakından takip eden ve daha önce de Tiktok’a da yer alan ilk lider olan Davutoğlu,  Clubhouse uygulamasında Atilla Taş, Feyza Altun ve pek çok gazetecinin sorularına cevap verdi.

SORULARI CEVAPLADI

Shiftdelete.net’in haberine göre, yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı odada konuşan Davutoğlu’nun platformda katıldığı odada pek çok isim söz aldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Çağlar Cilara, Clubhouse uygulamasına ilk lideri getiren gazeteci olduğunu ifade ederek, “Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ile Clubhouse odamda sohbet ettik. Binlerce dinleyiciye ulaştık, herkes sorusunu sordu. Davutoğlu’nun bu cesareti diğer liderlere de örnek olsun” dedi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ SORULDU

Sohbete dahil olan gazeteci Zeynep Uzun ise Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Gelecek Partisi liderine bazı muhafazakar kesimin tüm kötülüklerin anası olarak İstanbul Sözleşmesi’ni görmesini sordum. 

Davutoğlu İstanbul Sözleşmesi’nin altında imzası olduğunu ve tutumlarının net olduğunu ifade ediyor.  

 

KAFTANCIOĞLU DA UYGULAMAYA DAHİL OLDU

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da uygulamaya dahil olan ilk siyasilerden biri oldu.

Yeni sosyal medya platformu: Clubhouse

Clubhouse’a katılan ilk parti lideri Ahmet Davutoğlu oldu

Yorumlar kapalı.