Cinsiyet değiştiren dünyaca ünlü oyuncu Elliot Page’den yeni fotoğraf

Inception, Juno ve X-Men serilerinde gösterdiği başarılı performans ile tanınan oyuncu Elliot Page, cinsiyet değiştirerek erkek olmuştu. Daha önce havuzdan fotoğraf paylaşan Page, bu kez ayna karşısındaki fotoğrafını paylaştı. Oyuncun göğsündeki ameliyat izlerinin hala geçmediği görüldü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü oyuncu Elliot Page,  cinsiyet değiştirmesi nedeniyle magazin camiasının en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi. Cinsiyet değiştirdikten sonra Ellen Page olan adını Elliot Page olarak değiştiren ünlü oyuncu, mayolu pozuyla uzun süre konuşuldu. 34 yaşındaki oyuncusunun yaptığı ilk mayolu paylaşımında belirginleşen karın kasları dikkat çekmişti.

Elliot Page’den yeni bir paylaşım geldi. Page, tişörtsüz olarak çektiği ayna selfie’sinde six-pack denilen karın kaslarıyla beğeni topladı. Oyuncunun göğüslerini aldırması nedeniyle oluşan izler de henüz tam anlamıyla kaybolmadı.Ünlü oyuncunun Ark adlı animasyon dizisi ile Robodog ve Naya Legend of the Golden Dolphin adlı dizi projeleri üzerinde çalıştığı biliniyor.

Cinsiyet değiştiren dünyaca ünlü oyuncu Elliot Page’den yeni fotoğraf

Yorumlar kapalı.