“Cin çıkarma” yalanıyla iğrenç istismar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelişen teknoloji ve bilginin yayılım hızı, inanç istismarcılarının karanlık yüzünü ortaya çıkarıyor.

Türkiye Cumhuriyeti’ni, kurucu önderini, bilimi ve demokrasiyi hedef alan sözleriyle tanınan Uşşaki tarikatı lideri Fatih Nurullah takma adlı şeyh Eyüp Fatih Şağban’ın kısa süre önce 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu tüm Türkiye’nin gündemine düşmüştü.

İğrenç eylemini inancı kullanarak gerçekleştiren şeyhin, yaptıklarından mağdur çocuğun annesinin de haberinin olduğu ancak bunu gizlediği ortaya çıkmıştı.
Halkın inanç istismarına ne denli açık olduğunu ortaya koyan bir video da bugün sosyal medyaya düştü.

Akıllara durgunluk veren video, kısa sürede çok sayıda tanınmış Twitter kullanıcısı, sanatçı, ve gazeteci tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.
Videoda, hoca olduğunu ileri süren bir erkek kendisinde cin bulunduğunu düşünen veya buna ikna edilen bir kadına cinsel istismarda bulunuyor.

Kadınla cinsel birliktelik kuran erkek şahsın çirkin planını ortaya koyarken ciddi bir işle meşgulmüş havasındaki hareketleri, kadının bedenine yazılar yazması, bunları yaparken ara ara notlarına bakması, kadının da tüm süreç normalmiş gibi davranması izleyenleri hayrete düşürüyor.

Kadının kendisine cinsel istismarda bulunan erkeğe “Allah razı olsun” diyerek teşekkür ettiği anlar görüntülere anbean takılıyor.

Sosyolojik, psikolojik ve bilimsel açıdan birçok anlam barındıran görüntüler, bilimin, aklın, felsefenin, kaliteli eğitimin önemini ortaya koyuyor.

Videonun sonunda cinsel istismarda bulunan hocanın istismar ettiği kadına “Bir çay daha içelim” dediği görülüyor.

https://www.facebook.com/gazetekolektif/videos/2837313486556312/

“Cin çıkarma” yalanıyla iğrenç istismar

Yorumlar kapalı.