CHP’liler 128 milyar doları Erciyes Dağı’nda aradılar

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve partililer, 128 milyar doları Erciyes Dağı’nda aradılar. Başkan Özer, “128 Milyar doları aramak için yollara düştük. Az gittik uz gittik ancak ne Haseki Dağı’nı ne de 128 Milyar doları bulamadık. Son çare olarak da Erciyes’e geldik. Burada da aradık. Ama ne yazık ki burada da bulamadık. Erciyes’ten bir kez daha soruyorum, “128 Milyar dolar nerede?” diye sordu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve parti üyeleri “128 milyar dolar nerede?” pankartı ile Kayseri’deki Erciyes Dağı’na çıktılar. Burada açıklama yapan Başkan Özer şunları söyledi:

“Merkez Bankasının kasasını boşaltıp hesap vermeyeceğini düşünen iktidar partisine, ‘128 milyar dolar nerede?’ diye sorduğumuzda hiçbir cevap alamadık. Bir rivayete göre Haseki Dağı’na kaçtığını söylediler. Biz de fırsat fırsat bu diyerek hem Haseki dağının hem de 128 Milyar doları aramak için yollara düştük. Az gittik uz gittik ancak ne Haseki Dağı’nı ne de 128 Milyar doları bulamadık. Son çare olarak da Erciyes’e geldik. Burada da aradık. Ama ne yazık ki burada da bulamadık.

128 milyar doları, 83 milyon nüfusa bölersek kişi başına 12 bin 336 lira düşüyor. Onun içindir ki her vatandaşımızın ‘128 milyar dolar nerede?’diye sormak görevidir. Onların ofislerde çalışan elemanları, lüks araçlarda kokain çeken, insan kaçakçılığı yapan belediyeleri bağlı bulunduğu bakana eşinin iş yerinden milyonlarca liralık alışveriş yaparken iktidar bizim sorularımıza cevap vermekten çekiniyor. Buradan, Erciyes’ten bir kez daha soruyorum, 128 Milyar dolar nerede?”

CHP’liler 128 milyar doları Erciyes Dağı’nda aradılar

Yorumlar kapalı.