CHP’li vekiller Fatih Çekirge’nin Pınar Gültekin iddiasına ortak yanıt verecek

Hürriyet gazetesi yazarı Fatih Çekirge, Cemal Metin Avcı tarafından katledilen Pınar Gültekin'in ailesini arayan bir Muğla CHP milletvekilinin davadan vazgeçilmesini istediğini yazdı. CHP'nin Muğla milletvekilleri ise böyle bir şeye ihtimal vermediklerini, ortak açıklama yapılacağını söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’da Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin’in ailesinin davadan vazgeçmeleri için bir CHP’li Muğla milletvekilinin, baba Gültekin’i aradığı iddia edildi. Hürriyet gazetesi köşe yazarı Fatih Çekirge’nin ortaya attığı iddia üzerine CHP’nin Muğla milletvekilleri kendilerinin böyle bir şey yapmadığını söyledi.

CHP Muğla milletvekilleri Süleyman Girgin, Burak Erbay, Suat Özcan ve Mürsel Alban, gercekgundem.com’a konuşarak, ortak açıklama yapacaklarını söyledi. Burak Erbay, “Biz de konuyu sabah okuyup öğrendik, arkadaşlarımızla kendi aramızda konuştuk. Yakın bir zamanda ortak bir açıklama yapacağız” dedi.

ALBAN: ARADILARSA VİCDANİ OLARAK KABUL ETMİYORUM

Mürsel Alban ise “Benim bu konuyla ne ilgim ne bilgim var. CHP içinden aradılarsa ihtimal vermiyorum. Benim üç kızım, annem var. Aradılarsa vicdani olarak ben kabul etmiyorum. Kimse zan altında bırakılmasın. Kimse bir an önce açıklansın” diye konuştu.

Suat Özcan, “Gerekli açıklamalar yapılacak. Fatih Çekirge’nin yazdığı gibi değil. Ben kendi adıma konuşuyorum. İlgim alakam yok. Diğer arkadaşlar olduğuna da ihtimal vermiyorum” derken, Süleyman Girgin, “Böyle bir olaydan dolayı ben hiçbir milletvekilinin aileyi aradığına inanmıyorum. Dayanışma ve hukuki destek açısından hep mağdur ailelerin yanında olduk. Böyle bir şeyi hiçbir milletvekilimiz yapmaz. Bırakın hiçbir milletvekili hiçbir insan yapmaz” ifadelerini kullandı.

CHP’li vekiller Fatih Çekirge’nin Pınar Gültekin iddiasına ortak yanıt verecek

Yorumlar kapalı.