CHP’li Torun’dan: “Ucuz hamaseti bırak, kaçtığın sorulara yanıt ver”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun; belediyelere ayrımsız destek verdiklerini öne süren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a “Sayın Bakan; ucuz hamaseti bırak, kaçtığın sorulara yanıt ver” dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabından belediyelere karşı “ayrımsız” destek verdiklerini ileri sürerek, “Geçmişte olduğu gibi bugün de ayrım gözetmeksizin milletimize hayrı dokunacak her işte belediyelerimizin yanında kararlılıkla duracağız. Cennet vatanımız için iyinin, doğrunun ve hayırlının yanında olacak; şehirlerimizi algı ve kifayetsizliğin insafına asla terk etmeyeceğiz” dedi.

Bakan Kurum’un bu paylaşımını alıntılayan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ona şu yanıtı verdi:

“Sayın Bakan; ucuz hamaseti bırak, kaçtığın sorulara yanıt ver! Milletin parasıyla alınan binlerce aracı, 432 milyonluk nakdi yardımı hangi belediyelere aktardın? İlbank kredilerini kimlere dağıttın? Siz, ‘bir kez gerçeği konuşun’ desek, ömür boyu susacak bir iktidarsınız!”

 

CHP’li Torun’dan: “Ucuz hamaseti bırak, kaçtığın sorulara yanıt ver”

Yorumlar kapalı.