CHP’den Squid Game’li davet

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın Mersin'de katılacağı ve “Milletin Sesi” isimli ilk seçim mitingi ile ilgili hazırlıklar tamamlandı. Miting öncesi kentte Netflix'te izlenme rekoru kıran Güney Kore yapımı "Squid Game" adlı diziyi anımsatan bir yöntemle çağrı yapıldı. Mitinge davet kartında "Oyunu sonlandırmak için, 4 Aralık Cumartesi 13.00" mesajı yazıyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarın Mersin’de katılacağı ve “Milletin Sesi” isimli ilk seçim mitingi ile ilgili hazırlıklar tamamlandı. Miting öncesi kentte Netflix’te izlenme rekoru kıran Güney Kore yapımı “Squid Game” adlı diziyi anımsatan bir yöntemle çağrı yapıldı. Mitinge davet kartında “Oyunu sonlandırmak için, 4 Aralık Cumartesi 13.00” mesajı yazıyor.

CHP’nin “Milletin Sesi” isimli ilk seçim mitingi için hazırlıklar tamamlandı. CHP heyetinin miting öncesi kentte gelerek yaptığı yoğun saha çalışması devam ederken, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, düzenlediği basın toplantısında hangi siyasi görüşten olursa olsun tüm vatandaşları mitinge katılmaya davet etti.

Bu arada CHP’nin Mersin mitingi öncesinde, kentte “Squid Game” adlı diziyi çağrıştıran kartlar da dağıtıldı. Netflix’te izlenme rekoru kıran Güney Kore yapımı “Squid Game” adlı diziyi çağrıştıran kartta “Oyunu sonlandırmak için, 4 Aralık Cumartesi 13.00” mesajı yer aldı.

GÜNLERDİR SAHADA ÇALIŞILIYOR

Bu arada CHP’nin Mersin mitingi ile ilgili hazırlıklar bir haftadır yoğun bir tempoda sürüyor. Miting duyurusu için kenttin dört bir tarafı billboardlar, afişlerle süslenirken binlerce el broşürü de milletvekilleri ve partililer tarafından dağıtıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle hazırlıklar için Mersin’de çalışmalar yürüten heyet, hafta başından itibaren dernekler, sendikalar, meslek örgütleri, odalar ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Semt pazarları, AVM’leri ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla görüşen heyet; işçilere, emeklilere, memurlara, işsizlere, atanamayanlara, 3600 ek gösterge bekleyenlere, EYT’lilere, öğrencilere, sokak esnafına, ev temizliği emekçilerine, ev kadınlarına, sesini duyurmak isteyen tüm kesimlere Mersin mitingi için katılma çağrısında bulundu.

 

CHP’den Squid Game’li davet

Yorumlar kapalı.