CHP: Sizlerin de yardımıyla damadı bulduk, yarın “Damadı kim saklıyor?” diyeceğiz

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın avukatı İsa Sinan Göktaş'ın, CHP'nin müvekkiline yönelik söylemlerine karşı 500 bin TL'lik dava açılacağını duyurmasının ardından CHP'den açıklama geldi. "Sizlerin de yardımıyla damadı bulduk" denilen açıklamada, "Yarın saat 13.00'te, 'Damadı kim saklıyor?' diyeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın avukatı İsa Sinan Göktaş’ın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) müvekkiline yönelik söylemlerine ilişkin dava açacaklarını duyurmasının ardından CHP’den açıklama geldi.

CHP’nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Sizlerin de yardımıyla damadı bulduk… Avukatının açıklamasından, damadın sağ salim evinde olduğunu; Merkez Bankası’ndan “buhar olan” 128 milyar dolar yetmezmiş gibi Partimizin de 500 bin TL’sine talip olduklarını öğrendik” denildi.

Açıklamada, “Yarın saat 13.00’te, “Damadı kim saklıyor?” diyeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

NE OLMUŞTU?

CHP’nin sosyal medya hesabı üzerinden dün yapılan “Yarın saat 13.00’te damadı buluyoruz” duyurusu sonrası yeni bir paylaşım yapılmıştı.

Yeni paylaşımda, “Para nerede? Kayıp… Peki ‘damat’ nerede? Sen de oyna, firari damadı bul. Arkası yarın…” ifadeleri kullanılmıştı. Paylaşılan karikatürde, insanların içerisine Berat Albayrak’a benzeyen bir çizgi figür de yerleştirilmişti.

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın avukatı İsa Sinan Göktaş, CHP’nin müvekkiline yönelik söylemlerine karşı 500 bin TL’lik dava açılacağını duyurmuştu.

Göktaş, Albayrak’ın görevinden ayrıldıktan sonra ‘eşi ve çocuklarıyla zaman geçirdiğini’ ifade etmişti.

CHP: Sizlerin de yardımıyla damadı bulduk, yarın “Damadı kim saklıyor?” diyeceğiz

Yorumlar kapalı.