Ceren Hindistan ile Lerzan Mutlu icralık oldu!

Ceren Hindistan, “sürtük” diyerek hakaret ettiği Lerzan Mutlu ile davalık olmuştu. Davada 7 bin lira tazminata mahkum edildi ancak parayı ödemedi. Lerzan Mutlu da Ceren Hindistan hakkında icra takibi başlattı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lerzan Mutlu, bir dönem sunuculuğunu yaptığı televizyon programında, Ceren Hindistan’ın iş insanı Ümit Aslan’la yaptığı imam nikahlı evliliğiyle ilgili eleştiride bulundu. Hindistan, sosyal medya hesabından, “Türkiye’nin iki seviyesiz sürtüğü çıkmış bizi eleştiriyor. Hangi vasıfla? Hayat bizim dedikodusu sizin, hayırdır? İmam nikâhlı da olurum, resmi nikâhlı da. Hayat benim değil mi? Size mi vereceğim hesabını! Kabul eden benim, yaşayan benim! Sana ne! Yeni doğum yapmış bir anneye bunu yaptığınız için Allah sizin belanızı versin!” diye karşılık verdi ancak bu mesajını daha sonra sildi.

Lerzan Mutlu, Ceren Hindistan’ın paylaşımı nedeniyle savcılığa şikayetçi oldu. İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davada Ceren Hindistan hakaret suçundan bin 160 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Lerzan Mutlu, ceza davasının ardından avukatı Barbaros Bursalıoğlu aracılığıyla Ceren Hindistan’a 10 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı. Ceren Hindistan’ın hakareti nedeniyle müvekkilinin manevi olarak sıkıntı yaşadığını öne süren avukat Bursalıoğlu, “Davalı, yaptığı eylemden sonra müvekkil ile iletişim kurmamış, özür dilememiş ve pişmanlığını dile getirmemiştir” dedi.

7 BİN TL MANEVİ TAZMİNAT

Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar’ın haberine göre; İstanbul Anadolu Asliye Hukuk Mahkemesi’nde yaklaşık iki yıldır devam eden davada, Lerzan Mutlu haklı buluncu ve Hindistan’ın 7 bin TL manevi tazminatı faiziyle birlikte ödemesine hükmedildi.

Ceren Hindistan ile Lerzan Mutlu icralık oldu!

Yorumlar kapalı.