Cem Yılmaz’dan SMA hastaları için çağrı: Gelin yapın bu iyiliği

Cem Yılmaz, Milli Piyango'dan Varlık Fonu'na aktarılan 75 milyon TL'nin SMA hastaları için kullanılmasının talep edildiği kampanyaya sosyal medya hesabından "Şimdi bu fikre bir şey desek vay siyaset yapıyorsun deniliyor. Milli piyango için bundan güzel bir öneri olamaz, gelin yapın bu iyiliği" sözleriyle destek istedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde satılmadığı belirtilerek Türkiye Varlık Fonu’na aktarılan üç biletin ikramiye tutarı olan 75 milyon TL’nin SMA hastası çocuklar için kullanılmasına ilişkin kampanya başlatılmıştı.

Cem Yılmaz, kampanyaya destek olunması için sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. Twitter hesabından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun paylaşımını alıntılayan Cem Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi bu fikre bir şey desek vay siyaset yapıyorsun deniliyor. 2-3 aydır bu konuda yüzlerce çaresiz insan ile görüştüm, bazılarına elimden geldiğince yardım ettim. Olmuyor yetmiyor. Milli piyango için bundan güzel bir öneri olamaz, gelin yapın bu iyiliği” ifadelerini kullandı.

‘BİLDİĞİNİZ GİBİ YAPIN SEVGİLİ KARDEŞİM’

Cem Yılmaz, bir süre sonra konuya ilişkin ikinci bir tweet attı. Yılmaz, ilk tweeti nedeniyle kendisini eleştirenlere yönelik yaptığı bu paylaşımda “Tamam yine siz haklısınız. Bildiğiniz gibi yapın sevgili kardeşim. Ben belediyeden 2.754 lira aldım o yüzden tweet attım. Geçen hafta da 3 aile şahsen yardım istemişti, yaptım. Meğer büyük bir oyun varmış yalan söylüyorlarmış. Uyardığınız için teşekkürler. Sağolun. Bir daha yapmam” dedi.

İMAMOĞLU: BÜYÜK OYUNU BOZDUK SANIRIM

Cem Yılmaz’ın bu tweetine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan esprili bir yanıt geldi.

İmamoğlu paylaşımında “Cem Yılmaz belediyemizden 2.754 lira da almamıştır, çünkü bizde asgari ücret 3.100 liradır. Büyük oyunu bozduk sanırım” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz’dan SMA hastaları için çağrı: Gelin yapın bu iyiliği

Yorumlar kapalı.