Cem Yılmaz: Zor durumdaki tiyatrocular adına bir oyun oynayıp onlar için gelir elde etmeye çalışabilirim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komedyen Cem Yılmaz, pandemiyle birlikte zor günler geçiren tiyatro oyuncuları için bir şeyler yapmayı düşündüğünü söyledi.

Haber Global’de Candaş Tolga Işık’ın sunduğu “Az Önce Konuştum” adlı programına katılan Yılmaz, zor durumdaki tiyatrocular için bir oyun oynayabileceğini ve onlar için bir gelir elde edebileceğini söyledi.

Haluk Bilginer’in ve Çağlar Çorumlu’nun arkadaşları olduğunu belirten Yılmaz, “Geçen günkü beyanatını görünce çok üzüldüm. Bununla ilgili benim bir şey yapmam lazım diye düşündüm. Çok kıymetli insanlar bunlar” diye konuştu.

Yılmaz ayrıca müzik sektörü için de, “Mesela konser yalnızca eğlenmek için değildir. Acı anlarda ilk konserlerin iptal edilmesi vicdanımda bir yere oturmuyor. Cenaze evinde müzik çalmak gibi anlaşılmaması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haluk Bilginer: Hepimiz çökme noktasına geldik

Geçtiğimiz hafta BirGün gazetesinden Işıl Çalışkan’ın sorularını yanıtlayan Bilginer, sahibi olduğu Oyun Atölyesi isimli tiyatrosunun zor günler geçirdiğini ifade etmişti.

Quote Message: 6 aydır tek bir oyun oynamadan ayakta kalmaya çalışıyoruz. Kira, vergiler ve tüm sabit masraflarımız devam ediyor. Bu, altından kalkması mümkün olmayan bir süreç. Çözüm getirmesi gerekenler sanatı bir kenara atıp unuttular… Ödeneksiz tiyatrolarda çalışan tüm tiyatro emekçileri A’dan Z’ye, çok zor ve sıkıntılı günler geçiriyor. Hepimiz çökme noktasına geldik. Salonlar kapanmaya başladı. Acilen bir çözüm bulunmazsa hepimiz teker teker salonlarımızı kapatacağız… from Haluk Bilginer

Haluk Bilginer

Cem Yılmaz: Zor durumdaki tiyatrocular adına bir oyun oynayıp onlar için gelir elde etmeye çalışabilirim

Yorumlar kapalı.