Cem Yılmaz isyan etti: Çok sıkıldım bu oyundan

Komedyen Cem Yılmaz, kendisine yöneltilen bazı hakaret ve siyasi eleştirilere isyan etti. Yılmaz, "Yahu az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim. Çok sıkıldım bu oyundan" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tutuklulukları halen tartışılmaya devam eden eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve iş insanı Osman Kavala’yla ilgili açıklamaları gündem olan komedyen Cem Yılmaz, kendisine yöneltilen eleştirilere tepki gösterdi.

Kişisel Twitter hesabında paylaşımlarda bulunan Yılmaz, Yine canı isteyen mekanizma beni insanları kışkırtma aygıtı olarak kullanmaya çalışıyor. Ne nezaketle söylerseniz söyleyin dediğinizin hiçbir anlamı olmayan lincin içine sokulmaktan artık yıldım. Yahu az biraz siyasetle uğraşsam yahu tamam diyeceğim. Çok sıkıldım bu oyundan” dedi. Yılmaz, şöyle devam etti:

“Bana aklına geliyo bi anda PKK’lı diyo mesela! Öbürü aşı lobisi der..Yahu nerden bu kadar rahat sallamak. Bi insanın bi eylemi olur bi bilinirliği vardır.Pkk lı ne yahu insan biraz çekinir bir dakka düşünür ya.Ben miyim PKK’lı valla hayret arkadaş. Kime hakkımızı soracağız meçhul.”

“Mehmetçik Vakfı yararına düzenlediğim geceyi duyurduğumda altına ‘Askerimizin senin parana mı ihtiyacı var ulan’ diye yazdırılıyor . Vakfın başkanı siz üzülmeyin demişti! Nesine üzülmeyeyim arkadaş. Hak nerede hak, oyun gibi oynuyorlar insanlarla!”

Cem Yılmaz isyan etti: Çok sıkıldım bu oyundan

Yorumlar kapalı.