Cem Yılmaz duyurdu, Erşan Kuneri dizisi geliyor!

Cem Yılmaz, Gora filminde izleyicinin karşınsa çıkan Erşan Kuneri karakteri için bir platformla görüştüklerini açıkladı. Erşan Kuneri dizisi yakında başlayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Acun Ilıcalı dijital platformu için görüştüklerini açıklamıştı. Fakat Cem Yılmaz başka bir platform için hazırlandığı yeni projesini açıkladı. Erşan Kuneri dizisi geliyor.

Cem Yılmaz’ın Gora filminde izleyicinin karşınsa çıkan Erşan Kuneri karakteri, sosyal medyada yapılan paylaşımlarla zaman zaman gündem oluyordu. Cem Yılmaz’ın bir platform için hazırlandığı yeni projesini duyurmasının ardından Erşan Kuneri merak kimdir, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Erşan Kuneri, Gora filminde ‘Film yapımcısı’ mesleğiyle ön plana çıkan, ‘Arif v 216’ filminde ise Kay Kay adlı eğlence mekanının sahibi olarak sahnelerde yerini alan karakter. Erşan Kuneri karakteri Gora filminde yaklaşık 10 dakika boyunca ekrana gelmişti. Erşan Kuneri karakterini canlandıran Cem Yılmaz, Haber Globel’de katıldığı programda Erşan Kuneri’yi anlatan dizi projesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Cem Yılmaz duyurdu, Erşan Kuneri dizisi geliyor!

Yorumlar kapalı.