Cansu Dere hakkında bomba iddia: Rihanna’nın eski sevgilisi ile aşk yaşıyor

Sadakatsiz dizisinde Doktor Asya karakterine hayat veren Cansu Dere'nin, dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığı iddia edildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sadakatsiz’in Asya’sı Cansu Dere’nin aşk hayatıyla ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. İddialara göre güzel oyuncu dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson ile fotoğraf çekiminde tanıştı ve kalbini ünlü sporcuya kaptırdı. Watson daha önce Rihanna ile aşk yaşamıştı.

İddialara göre dünya şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson bir derginin çekimleri için Cansu Dere ile buluştu. Miles Chamley-Watson çekime geldiğinde Cansu Dere’den etkilenmiş.

İkili çekimlerde çok iyi anlaşmış olacak ki iddialara göre iki aydır birliktelermiş. Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt’un iddiasında şu sözler yer alıyor:

“Ünlü oyuncu Cansu Dere’nin, dünya ve olimpiyat şampiyonu eskrimci Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığını öğrendim.

Evet, yanlış okumadınız; güzel oyuncu, bir dönem ünlü şarkıcı Rihanna ile yaşadığı aşkla da adından söz ettiren İngiliz asıllı Amerikalı eskrimci Miles Chamley-Watson’a gönlüne kaptırmış.

Nerede, nasıl tanıştılar bilmiyorum ama aşkları yaklaşık iki ay önce başlamış. Aşıkları, geçen hafta piyasaya çıkan, bir Türk lüks yaşam dergisinin kapağında görünce “Ne alaka” demiştim.

Meğer, Cansu Dere derginin kapağını da süsleyen fotoğraflarda adeta aşkını ilan etmiş! Ünlü eskrimci, önceki hafta İstanbul’a gelmiş, hem sevgilisi Cansu Dere ile hasret gidermiş hem de birlikte dergi için çok özel pozlar vermişler.”

Cansu Dere hakkında bomba iddia: Rihanna’nın eski sevgilisi ile aşk yaşıyor

Yorumlar kapalı.