Canlı yayında Enver Aysever ve Ümit Özdağ arasında mülteci tartışması

Katıldığı programda gazeteci Enver Aysever'in sorularını yanıtlayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Suriyeli mültecilerle ilgili konuda gerildi. Özdağ'ın, "Suriyeliler burada kalırsa milyonlarca Türk çocuğunun travması olacak" sözlerine cevap veren Aysever, "Çocukların milliyeti olur mu?" dedi, Özdağ ise "Olur, siz konuya çok romantik bakıyorsunuz" sözleriyle yanıt verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’den ayrılarak Zafer Partisi adı altında kendi partisini kuran ve göreve gelmesinin ardından Suriyelileri ülkelerine göndereceğini açıklayan Ümit Özdağ, yaptığı ziyaretler ve katıldığı programlarda konuyu gündeme getirmeye devam ediyor. Özdağ son olarak TELE 1 ekranlarında gazeteci Enver Aysever’in konuğu oldu.

Tele1’de Enver Aysever’in Ayrıntılar programında “Suriyeliler burada kalırsa milyonlarca Türk çocuğunun travması olacak” diyen Özdağ’a “Çocukların milliyeti olur mu?” diyen Aysever, Özdağ’dan “Siz çok romantiksiniz” yanıtını aldı.

Tartışmanın devamında Özdağ, Aysever’e “Siz çok romantiksiniz, sizin romantizminizle devlet yönetemeyiz. Siz çiçek, böcek devam edin” derken Aysever ise “Suriyelileri davul zurna ile göndereceğiz diyorsunuz. Keşke öyle olsa. O zaman ben romantik oluyorum siz olmuyorsunuz. Ben romantiğim siz gerçekçisiniz öyle mi” diye konuştu.

Canlı yayında Enver Aysever ve Ümit Özdağ arasında mülteci tartışması

Yorumlar kapalı.