Camdaki Kız’da şoke eden itiraf! Sır açığa çıkıyor…

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. Büyük bir ilgiyle takip edilen diziye Cana'nın Feride'ye her şeyi itiraf etmesi damga vurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Tamer Levent’in başrolleri paylaştığı Camdaki Kız dizisi, 3 Haziran akşamı 8. bölümüyle ekranlara geldi.

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız’ın son bölümü yine nefes kesti.

Camdaki Kız 8. bölümde, Nalan’ın ölümden dönmesi herkesi sevindirdi. Rafet Bey ve ailesinden yalan söyledikleri için özür dileyen Adil İpekoğlu, kızının bu hale nasıl geldiği merak etti. Nalan’ı bunları annesinin yapıp yampadığı konusunda sıkıştıran Adil Bey, istediği cevabı alamasa da Feride’yi yaptıklarına bir son vermesi konusunda uyardı.

Camdaki Kız'da şoke eden itiraf! Sır açığa çıkıyor...

Nalan’ın evde zorluklar yaşadığını fark eden Muzo, babasından düğün hazırlıklarını hızlandırmasını istedi. Koroğlu ailesi, Nalan ve Sedat’ın bir an önce dünyaevine girmesi için hazırlıklara başladı. Düğün organizasyonunda bir araya gelen aileleri bir sürpriz bekliyordu.

Sedat’ı Nalan’dan kıskanan Cana, otelde düzenlenen toplantıya zorla da olsa dahil oldu. Cana hazırlıklar sırasında sevgilisiyle Nalan’ı dans ederken görünce hamlesini yaptı.

“SEDAT’LA 7 YILDIR BİRLİKTEYİZ”

O sırada Feride’yi tuvalete giderken yakalayan Cana, “Hislerinizde haklıydınız Feride Hanım, biz Sedat’la 7 senedir beraberiz” dedi. Bu sözler ve ‘Feride şimdi ne yapacak?’ sorusu sosyal medyada gündem oldu.

Camdaki Kız'da şoke eden itiraf! Sır açığa çıkıyor...

CAMDAKİ KIZ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

“Neden aşık oluruz? Peki kime aşık oluruz? Aşık olduğumuz kişilerde bizi çeken nedir?” Camdaki Kız, belki de bugüne kadar kendimize hiç sormadığımız bu soruları sordurarak izleyenleri bir iç hesaplaşmayla baş başa bırakacak.

Camdaki Kız’da şoke eden itiraf! Sır açığa çıkıyor…

Yorumlar kapalı.