Camdaki Kız Tako kimdir? Camdaki Kız’ın Tako’su Hamza Yazıcı kimdir, kaç yaşında?

Hamza Yazıcı, Camdaki Kız oyuncu kadrosu içerisinde Tako karakteri ile dahil oldu. Çok Güzel Hareketler’in sevilen oyuncusu Yazıcı, bu kez dizi projesiyle takipçilerinin karşında olacak. Peki, Camdaki Kız’ın Tako’su Hamza Yazıcı kimdir, kaç yaşında?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D ekranlarının heyecanla beklenen dizisi Camdaki Kız 8 Nisan’da yayın hayatına başladı. Daha ilk bölümü ile izleyicilerin büyük ilgisini çeken Camdaki Kız, oyuncu kadrosu ile de büyük merak uyandırdı. Oyuncu kadrosu içerisinde oldukça önemli isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’da Tako karakterine canlandıran Çok Güzel Hareketler’in sevilen oyuncusu Hamza Yazıcı da bulunuyor. İşte Tako karakteri ile ilgili bilgiler ve Hamza Yazıcı’nın yaşamı…

Camdaki Kız Tako kimdir? Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı kimdir, kaç yaşında?

Camdaki Kız Tako kimdir?

Tako, Rafet Koroğlu’nun sağ koludur. Çocukluk yıllarından itibaren güçlünün yanında durursa bu hayatta ezilmeyeceğine karar vermiştir. Dünyada kendini gerçekleştirmek için bir güç silahı olarak gördüğü Rafet’in sözünden hiçbir zaman çıkmaz. Kişisel bakımına, tıraşına, saçına, üstüne başına çok önem verir.

Camdaki Kız Tako kimdir? Camdaki Kız'ın Tako'su Hamza Yazıcı kimdir, kaç yaşında?

Hamza Yazıcı kimdir? Kaç Yaşında?

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Hamza Yazıcı, kendisini şu şekilde ifade ediyor;

1992 ‘de İstanbul’da doğdum. Biraz aksi, biraz tehlikeliyim. Oyunculuğu seçmenin sebebi bizde ata sporu olmasıdır. Zamanında saraylarda taklalar olsun, portakal döndürmece olsun… Kanımız da var yani. 2008’ den bu yana usta çırak ilişkisiyle harmanlandım.

Görevimiz Komedi, Güldür Güldür Show ve Çok Güzel Hareketler’de yer alan Yazıcı, Kolonya Cumhuriyeti filminde ise uzaylı karakterini canlandırmıştı.

Camdaki Kız Tako kimdir? Camdaki Kız’ın Tako’su Hamza Yazıcı kimdir, kaç yaşında?

Yorumlar kapalı.