Camdaki Kız korse ne anlama geliyor? Nalan neden korse giyiyor?

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız ilk bölümüyle ekranda fırtınalar estirdi. Dizinin ilk bölümünde Nalan'ın korse giymesi dikkat çekti. Annesi olarak bilinen Feride'nin Nalan'a zorla korse giydirdiği anlar izleyicilerin ilgisini çekti. Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan'ın korsesi gündem oldu. Peki ama Camdaki Kız dizisinde korse ne anlama geliyor? Camdaki Kız korse nedir, Nalan neden korse giyiyor? İşte Camdaki Kız gizemli korsenin sırrı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı projesi Camdaki Kız’ın ilk bölümü 8 Nisan Perşembe akşamı ekran macerasına başladı. Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri dizinin ilk sahnesi ile büyük ses getirdi. Diziyi izleyenler ‘Camdaki Kız korse nedir, ne anlama geliyor, neden giyilir?’ gibi konuları araştırıyor. İşte Camdaki Kız Nalan neden korse giyiyor sorusunun yanıtı…

Camdaki Kız korse ne anlama geliyor? Nalan neden korse giyiyor?

Camdaki Kız korse ne anlama geliyor?

Camdaki Kız dizisinde Nalan banyodan sonra korse giymektedir. Dizinin izleyicileri Camdaki Kız korse nedir? sorusunu araştırıyor. Nalan neden korse giyiyor sorusunun yanıtı ise izledikçe belli olacaktır. Bir anda geçmişi hatırlayan Nalan’ın ilk regl olduğu dönemi hatırlarken annesinin, “Bunu da giyeceksin. Her genç kıza bu yaşlarda başlar. Namusunla evlenene kadar bu giyilecek.” demesi Nalan’ın neden korse giydiği yanıtı olarak verilmektedir. Feride hanım ne yaşamıştı da Nalan’ı bu şekilde yetiştirdi henüz ortaya çıkmadı.

Nalan’ı nefesini kesecek kadar sıkı bir korse giydiren anne Feride’nin, “Kendini erkeklerden korumalısın. Nikah memurunun karşısına çıkana kadar kimsenin sana dokunmasına izin vermeyeceksin. Eğer öyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan reddederim. Benden gizli bir şey yaparsan nasıl olsa duyarım, sana dünyayı zindan ederim.” dedi.

Camdaki Kız korse ne anlama geliyor? Nalan neden korse giyiyor?

Yorumlar kapalı.