Camdaki Kız dizisinin sevilen oyuncusu Enis Arıkan’dan kötü haber

Oyuncu Ezgi Mola'nın koronavirüse yakalanmasının ardından en yakın arkadaşı Enis Arıkan'ın da testi pozitif çıktı. Camdaki Kız dizisinde başrol oynayan Arıkan, yeni başlayan çekimlere de ara vermek zorunda kaldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, önceki akşam Instagram hesabından yayınladığı videoda koronavirüse yakalandığını, iki doz aşı olduğu için de bu süreci evinde rahat geçirdiğini söyledi. Mola’nın arkasından en yakın arkadaşı Enis Arıkan’dan da kötü haber geldi.

ENİS ARIKAN DA KORONAYA YAKALANDI

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde oynayan Enis Arıkan, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşarak “Şu gördüğünüz dünya güzeli korona oldu” dedi. Enis Arıkan, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından 2. sezon çekimleri başlayan Camdaki Kız’ın setine de ara verdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Enis Arıkan (@enisarikan)’in paylaştığı bir gönderi

“AŞI OLMAMIM EKMEĞİNİ YİYORUM”

Aşı olduğu için hastalık sürecinde evinde geçirdiğini söyleyen oyuncu, Instagram hesabından yayınladığı videoda “Gelen mesajların haddi hesabı yok. Hiç birine geri dönemiyorum uyuyor kalıyorum. Aşı olmanın ekmeğini yiyorum ve daha kolay atlatıyorum. Terliyorum, ve birazcık öksürüyorum” dedi.

Camdaki Kız dizisinin sevilen oyuncusu Enis Arıkan’dan kötü haber

Yorumlar kapalı.