Camdaki Kız dizisi ne zaman başlıyor? Camdaki Kız konusu ve oyuncu kadrosu…

Gerçek bir hikayeden ekrana uyarlanan Camdaki Kız dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından senaryolaştırıldı. Burcu Birick'in başrolde yer aldığı Camdaki Kız dizisinin ilk bölüm fragmanı da yayımlandı. Dizi seveler, 'Camdaki Kız ne zaman, hangi gün başlayacak? Camdaki Kız hangi kanalda?' sorularını aratıyor. İşte, detaylar...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Camdaki Kız dizisi bir süredir tanıtımları ile ilgi çekmişti. Son dönemin ilgi gören projeleri Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleminden çıkmıştı. Camdaki Kız dizisi de Budayıcıoğlu’nun eserinden esinlenildi. İlk fragmanı ekrana gelen Camdaki Kız oyuncuları da açıklandı. Peki, Camdaki Kız konusu nedir?

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu kaleme aldı ve yönetmenliğini ise Nadim Güç yapıyor. Gerçek bir aşk hikâyesini ekrana taşıyacak “Camdaki Kız” aynı adlı Gülseren Budayıcıoğlu romanından ekrana uyarlanıyor. Kitapta gerçek bir yaşam hikâyesi anlatılmıştı. Hep lüks içinde yaşamış ama kaderi daha baştan kötü yazılmış bir çocuğunun aşk hikâyesi anlatılmıştı.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİM?

Heyecanla beklenen dizinin kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol ve Tamer Levent yer alıyor.

CAMDAKİ KIZ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kanal D ekranlarında sevenleri ve bekleyenleri ile buluşmak için gün sayan Camdaki Kız dizisinin fragmanı da geldi. Nefes kesecek olan dizinin yayın tarihi henüz açıklanmış değil.

Camdaki Kız dizisi ne zaman başlıyor? Camdaki Kız konusu ve oyuncu kadrosu…

Yorumlar kapalı.