Büyükşehir itfaiyesi önce martıyı, sonra tekneyi kurtardı

Büyükşehir itfaiyesi önce martıyı, sonra tekneyi kurtardı

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli dalgıçlar, iki kurtarma operasyonuna imza attı. Önce ayağına misina dolanan martıyı kurtaran ekipler, ardından da martı için yardıma gelen ancak motoruna misina dolanan tekneyi karaya vurmaktan kurtardı.

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sahilde bir martının denizin yüzeyinde çırpındığını fark eden vatandaşlar, durumu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nda görevli dalgıçlar, denizin ortasındaki martıya yüzerek ulaştı. Çırpınmaktan bitkin düşen martıyı kısa sürede ayağına dolanan misinadan kurtaran ekipler, yarası olmayan martıyı dinlenmesi için karaya çıkardı.

KURTARMAK İÇİN YARDIMA GELEN TEKNENİN MOTORUNA DA MİSİNA DOLAŞTI

Ekipler, martıyı karaya çıkarıp olay yerinden ayrılacağı sırada denizden gelen yardım çığlıklarını duyunca geri döndü. Martının kurtarılması için yardıma gelen bir tekne de denizdeki başka bir misinanın azizliğine uğradı. Motoruna misina takıldığı için çalışmayan ve karaya vurma tehlikesi bulunan tekne ve sahipleri de itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Büyükşehir itfaiyesi önce martıyı, sonra tekneyi kurtardı

Yorumlar kapalı.