Burcu Kıratlı’dan ‘Nail Gönenli’ sorularına yanıt: Ben hala evli bir kadınım!

Sinan Akçıl ile ikinci kez boşanmaya hazırlanan Burcu Kıratlı, adının Avukat Nail Gönenli ile anılmasını hatırlatan gazetecilere açıklama yaptı. Kıratlı, "Nail, benim 10 senelik arkadaşım. Asla böyle bir şey olamaz. Ben hala evli bir kadınım arkadaşlar. Böyle bir şey asla yapmam!" dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Burcu Kıratlı, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Bir çorbacıdan çıkarken objektiflere yansıyan Kıratlı, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Burcu Kıratlı, “Çok hastayım, tiyatro oyunum vardı. Çıkışta da iyi gelsin diye çorba içmeye geldim. Seyircinin alkışı bana iyi gelir diye düşünmüştüm, seyircim beni az da olsa iyileştirdi.” dedi.

Projelerinden de bahseden oyuncu, “Tiyatro devam ediyor şu an, geri dönüşler çok güzel. Memnunuz… Bir dizi projem olabilir, bakalım… Eğer olursa televizyona olacak bir proje.” şeklinde konuştu.

Kıratlı, geçtiğimiz günlerde adının Avukat Nail Gönenli ile anılmasını hatırlatan muhabirlere, “Nail, benim 10 senelik arkadaşım. Asla böyle bir şey olamaz. Ben hala evli bir kadınım arkadaşlar. Böyle bir şey asla yapmam. Böyle soru sormayın lütfen, çok ayıp. Sonuçta hala boşanmadım!” yanıtını verdi.

Muhabirlerin, “Sinan Bey de baba olma isteğini askıya aldığını söylemişti. Tekrar bir barışma olur mu?” sorusunu da cevaplayan Burcu Kıratlı, “Benimle birlikte olamayacağına göre böyle bir şey demesi gayet normal.” ifadelerini kullanmakla yetindi.

Burcu Kıratlı, röportajı tamamlamasının ardından hızlıca oradan ayrıldı.

Burcu Kıratlı’dan ‘Nail Gönenli’ sorularına yanıt: Ben hala evli bir kadınım!

Yorumlar kapalı.