Burçin Terzioğlu ‘Yalancı’ ile ekranlara geri dönüyor

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Burçin Terzioğlu yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Poyraz Karayel dizisinde 'Ayşegül' karakterine hayat veren ünlü oyuncunun yeni projesinden ilk fragman yayımlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son olarak fenomen dizi Poyraz Karayel’de ‘Ayşegül’ karakterine can veren ve uzun zamandır yeni bir projede yer almayan oyuncu Burçin Terzioğlu, yeni sezonun iddialı yapımlarından olmaya hazırlanan ‘Yalancı’ dizisi ile Show TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkacak.

‘Yalancı’ dizisinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’a; İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin gibi başarılı isimler eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda usta isim Hülya Gezer’in yer aldığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisi Eylül’de Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Terzioğlu, dizinin yayımlanan ilk fragmanını da sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

burcinterzioglu (@burcinterzioglu)’in paylaştığı bir gönderi

YALANCI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Deniz (Burçin Terzioğlu) ve Mehmet Emir (Salih Bademci) dışında o gece neler olduğunu kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz’in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır.

Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlarla karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

Peki o gece ne olmuştur? Deniz ve Mehmet Emir dışında kimse bilmemektedir. İkisi de geceyi farklı anlatır. Ve gerçeğin peşinde gerilimli soluk soluğa bir maceraya atılır. Yapmaları gereken tek şey doğru söylediklerini ispatlamaktır.

Evet. Her hikâyenin iki yüzü vardır. Gerçek ise tektir. Ama şimdi herkesten yüzünü gizlemektedir.

Burçin Terzioğlu ‘Yalancı’ ile ekranlara geri dönüyor

Yorumlar kapalı.