Bulgar kahin Baba Vanga 2021 kehanetlerini açıkladı! işte Baba Vanga kehanetleri…

Bulgar kahin Baba Vanga her yıl sonunda yeniden gündeme geliyor. Baba Vanga’nın kehanetlerinin bazılarının gerçekleşmesi üzerine Vanga’nın söyledikleri önemsenmeye başladı…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2020 yılı tüm dünya için oldukça sıradışı bir yıl olurken, koronavirüs salgını tüm dünyanın üzerine kabus gibi çöktü. İş hayatımız, günlük hayatımız, psikolojik, sosyolojik ve ekonomik hayatımız büyük ölçüde etkilendi. 2021 yılında dünyayı neler beklediğini merak edenler Baba Vanga kehanetlerini araştırmaya koyuldu. Peki Baba Vanga 2021 kehanetleri neler? İşte 2021 Baba Vanga’nın kehanetleri…

BABA VANGA 2021 KEHANETLERİ NELER?

Ölmeden önce Baba Vanga ile tanışan ve ünlü kâhini ziyaret eden Bulgar sporcu ve antrenör Neshka Stefanova Robeva, Baba Vanga’nın koronavirüsü bildiğini yazdı.

Açık yığın sosyal medya hesabı üzerinden duyuran 73 yaşındakİ Robeva, “Baba Vanga, onu yıllar önce ziyaret ettiğimde bana, ‘Neshka, korona hepimizin üzerinde olacak’ demişti. O zaman ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü korona kelimesi Bulgarcada, koruma ve Rusya’nın ülke dışında hakimiyeti geliyordu. Ben de bunun bütün ülkenin Rusya’nın gönderimini söylemek istediğin sandım. Sadece durumu şimdi anladım. ” dedi.

2021 – Dünya’nın yörüngesinde hafif bir kayma oluşuyor.

2025 – Avrupa’da hala çok düşük bir nüfus var.

2028 – Yeni bir enerji keşfediliyor. Dünya’da açlık azalıyor. Venüs’e insanlı aracı gönderiliyor.

2033 – Kutuplardaki buzullar eriyor. Okyanusların su seviyesi yükseliyor.

2043 – Dünya ekonomisi düzeliyor. Müslümanlar Avrupa’ya egemen oluyor.

2046 – Onun tür organı üretilebiliyor. Organ değişimi en iyi U-davi yöntemi haline geliyor. 2066 – Müslüman Roma’nın saldırısı karşısında ABD yeni bir silah deniyor – klimatik bir silah. Ani ısı düşüşü oluşuyor.

2076 – Komünizm dünyaya hakim oluyor.

2084 – Doğa yenileniyor.

2088 – Yeni bir hastalık çıkıyor, insanlar birkaç saniyede yaşlanıyor.

2097 – Bu hastalığa çare bulunuyor.

2100 – Yapay bir güneş, Dünya’nın gölgede kalan tarafım aydınlatıyor.

2111 – İnsanlar robotlara dönüşüyor.

2123 – Küçük devletlerarası savaş.

2125 – Uzaydan sinyal alınıyor.

2130 – Dünya dışıların desteğiyle su altı kolonileri oluşuyor.

2164 – Hayvanlar, yarı insana dönüşüyor.

2167 – Yeni din geliyor.

2170 – Büyük kuraklık

2183 – Mars’taki koloni Dünya’dan bağımsızlık talep ediyor.

2187 – İki büyük volkanın patlaması durduruluyor.

2195 – Su altı kolonilerin enerji ve gıda tümüyle temin edilmiş oluyor.

2196 – Asyalı ve Avrupalıların birbirine karışıyor. Yeni bir ırk oluşuyor.

2201 – Güneş’te termonükleer patlamalar yavaşlıyor. Sıcaklık düşüyor.

2221 – Evrende başka hayat arayışı insanlar iyi olmayanlarla tanışıyor.

2256 – Bir uzay gemisi Dünya’ya yeni, tehlikeli bir iniş yapıyor.

2262 – Dünya’nın yörüngesi kaymaya devam ediyor. Mars kuyruklu yıldız tehlikesi altına giriyor.

2271 – Değişen fizik konstantları tekrardan hesaplanıyor.

2273 – Beyaz, siyah ve sarı ırk karışıyor. Meydana yeni bir ırk geliyor.

2279 – Yoktan vakum enerji bulunuyor, (belki de veya kara delik)

2288 – Zaman yolculukları, uzaylılarla yeni temaslar gerçekleşiyor.

BABA VANGA KİMDİR?

Doğum ismi Vangelia Pandeva Dimitrova olan Baba Vanga, 31 Ocak 1911 tarihinde Makedonya’da dünyaya geldi. Dünyada milyonlarca insan, Baba Vanga’nın paranormal yeteneklerine sahip olduğuna ikna oldu.

Baba Vanga, Osmanlı İmparatorluğu’na bağlı daha sonra, Ustrumca’da (bugünkü Makedonya Cumhuriyet’inde) doğdu. Sağlık komplikasyonlara muzdarip olarak bir prematüre bebek olarak dünyaya geldi. Bu yüzden hayatta kalıp kalmayacağı belli olana kadar, yerel geleneklere göre kendisine isim verilmemiştir. Bebekken ilk bağırdığı zaman, bir ebe sokağa çıktı ve yabancı bir isim verilmesini istedi. Yabancı isim olarak Andromache olması teklif edildi, ancak bu “Yunanca” olduğu için reddedildi. İkinci yabancının önerisi de bir Yunan isim oldu, ama bölgede Bulgarlar tarafından popüler olan: Vangelia (Evangelos’dan) kabul edildi. Vangelia çocukluk yıllarında, mavi gözleri ve sarı saçları ile sıradan bir kızdı. Babası I. Dünya Savaşı sırasında Bulgar Ordusunda, bir İç Makedon Devrimci Örgütü (İMDÖ) aktivisti idi. Vanga uzun bir süre için komşuları bağlı olarak yaşarken, oldukça gençken annesi öldü.

Hayatında bir dönüm noktası bir kasırga (bu iddia o zamanlar meteorolojik kayıtlarda doğrulanmadı) oldu ve Baba Vanga’yı 2 km uzağa fırlattı. Vanga sonradan çok korkmuş bir şekilde bulundu ve gözleri kum ve toz ile kaplıydı, bu yüzden şiddetli ağrıları nedeniyle gözleri açılamadı. Hiçbir iyileştirme çabaları sonuç vermedi. Az bir para ile sadece kısmi bir operasyon yapıldı, bu yüzden tekrar görebilmesi mümkün olmadı.

1925 yılında Vanga, Zemun kentinde körler okuluna götürüldü ve orada üç yıl geçirdi. Bu süre zarfında Braille okuması öğretildi, piyano çalmasının yanı sıra örme, yemek, ve temizlik işleri yaptı. Üvey annesinin ölümünden sonra küçük kardeşlerine bakmak için eve gitmek zorunda kaldı. Ailesi maddi olarak çok zayıftı ve bütün gün çalışmak zorunda kaldı.

Vanga önceki yıllarda oldukça sağlıklıydı, ancak 1939 yılında Plörezi’ye yakalandı. Doktorun görüşüne göre yakında ölecekti. Doktorun onu çok genç yaşta ölmesi ile ilgili yanlış görüşlerine rağmen, gerçekten hızlı ve kabul edilebilir derecede iyileşti.

II. Dünya Savaşı sırasında, Vanga’ya daha fazla inanan insan sayısı ile ziyaret çekti. Ziyaret edenlerin yakınlarının hayatta olup olmadığı hakkında bir ipucu almak umuduyla kendisine geliyorlardı. 8 Nisan 1942 tarihinde Bulgaristan Çar’ı III. Boris’te kendisini ziyaret etti. 10 Mayıs 1942 tarihinde Vanga, Dimitar Gushterov ile evlendi. Kısa bir süre önce evlenen Dimitar ve Vanga, Petrich’e taşındılar. Dimitar sonra Bulgar Ordusuna katıldı ve zamanında Bulgaristan tarafından ilhak edilen Kuzey Yunanistan’a gitmek zorunda kaldı. Kocası 1947 yılında başka bir hastalık olan alkolizm’in içine düştü ve sonunda 1 Nisan 1962 tarihinde öldü.

Baba Vanga 11 Ağustos 1996 tarihinde meme kanserinden hayatını kaybetti. Cenazesine birçok devlet adamı dahil olmak üzere büyük kalabalıklar katıldı. Vanga’nın vasiyetinin yerine getirilmesi için, Petrich’deki evi, müze haline getirilmiş ve 5 Mayıs 2008 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açmıştır.İkinci Dünya Savaşı’nın sonucundan Gandi’nin ölümüne, 11 Eylül saldırılarından Obama’nın ABD Başkanı olacağına kadar pek çok kehanette bulundu.

Bulgar kahin Baba Vanga 2021 kehanetlerini açıkladı! işte Baba Vanga kehanetleri…

Yorumlar kapalı.