Bülent Ersoy’un vasiyeti gündem oldu

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un yıllar önceki vasiyeti yeniden gündem oldu. 2011 yılında "Ben öldükten sonra Gülşen mezarım başımda 'Aşktan Sabıkalı'yı okusun" diyen Ersoy'un bu sözleri yeniden gündem oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de “Diva” lakabıyla bilinen ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un geçtiğimiz aylarda sosyal medyada yayılan bir videosunda, mezar yeri için “Ben buraya sığmam” şeklindeki sözleri çok konuşulmuştu. Şimdi de Ersoy’un yıllar önceki vasiyeti yeniden gündem oldu.

2011 YILINDA VASİYET ETMİŞ
Ünlü sanatçı, 2011 yılında verdiği vasiyetine göre, ilk dinlediğinde gözünden yaş geldiğini belirttiği ‘Aşktan Sabıkalı’ şarkısının Gülşen tarafından mezarı başında okunmasını talep etti.

GÜLŞEN AÇIKLAMIŞTI
Şarkıcı Gülşen, yıllar önce Bülent Ersoy’un kendisinden talebi hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: “Londra’dayken bir gece Bülent Ersoy arayıp ‘Evladım, nerede benim şarkım’ diye sordu. O gece uykumdan bir anda uyandım, şarkıyı yapıp bitirdim. Döndüğümde Bülent Ersoy’a dinlettim, çok beğendi. Hatta ‘Hayatımın parçası, öldüğümde mezarımda bu şarkıyı çalın’ dedi.”

Bülent Ersoy’un vasiyeti gündem oldu

Yorumlar kapalı.